אזהרה

אזהרה

מסתובב כאן מישהו, שנכנס בשעה 01:30 תחת כינוי אורח "גבר שבגברים*" לשיחה פרטית שניהלתי וביקש ממני טלפון של אחת המשתתפות. עניתי לו בנימוס שאין לי שום טלפון ואז התחיל לנבל את הפה, לאיים על אותה אחת, לאיים עלי ולאיים שיפנה לאשתי ויספר לה היכן אני מבלה בלילות. האיש טוען שנמצא בפורום תחת ניק אחר, שלא אמר לי, ונראה שעקב והצליב מידע והגיע למסקנות משלו על קשרים בפורום, למיטב ידיעתי מסקנות מרחיקות לכת אבל הוא מאמין בהן. אז רק לידיעה, אל תתנו שום טלפון של אחר או אחרת לאף אחד, גם אם ישמע ידידותי להפליא. האיש חולה בנפשו.

אורמור

New member
הופ

למעלה...
פיכ´ס ביכ´ס אנשים מגעילים..
....אלו יותר חמודים.. פחות מסוכנים.. תודה מערות´ס.. או

שאני אבין- את שמת את ה../images/Emo85.gif

בין המגעילים ואת ה
הקונכייתי החלקלק, שתמיד נבהל ונכנס לתוך הבית שלו איך שהוא חושב שהוא מריח משהו. אותו שמת בין הנחמדים? וגם לקחת לי את הדיסק של לאונרד כהן בקיצור- צריך להתגרש!

אורמור

New member
מי הילשין לך מי?

איזו נשמה טובה שלא יכלה לשאת אי צדק? אבוי.. נהרסה הזוגיות שלנו..בגלל דובי וחילזון.. לו לא היו מגלים לך..יכולנו להמשיך ככה לנצח יקירתי? התסלחי? ננסה שלום בית?
שבת שלום שקספירונה.. וחיבוק מפייס.. <הבוז לנשמות הטובות!!>

אורמור (יא גננת אחת)

כאחד האנשים הפיכ´סים, איכ´סים, מסוכנים ומגעילים. תרשי לי לכתוב לך. אישית. שאותך בוירטואלי, אני מאוד מאוד אוהב. דניאל. זהו נגמר לי.

אורמור

New member
הדגים היו בצד השני../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

של הפיכס ביכס מה שמראה שלא הית בגן הנכון.. <בטח הגננת ישבה כל היום באינטרטנט במקום ללמד על דגים..> חבל חבל
אור ממעמקי האקווריום

מייקי69

New member
לב הדרקון

בוקר טוב!!! כרגע סיימתי לצפות עם הבן שלי בסרט על דרקונים עם לב רע ושחור, ודרקונים עם לב טוב. כמה חבל לקום לבוקר שבת זהוב כזה, ולמצוא שיש רוע מסתובב כאן. אז אני מפזרת קצת
ה

של כולן????????????

אז נשלח את המתעניין המאיים הזה אליך, כמזכיר הפורום, שתעדכן אותו. סתאםםםם אבל ברצינות, זה מובן מאליו שאין למסור לאף אחד מספר טלפון או פרטים מזהים על הזולת, מבלי לקבל את אישורו של הנ"ל. לא רק כאן, אלא גם בחיים האחרים.

רוצה מספר?

של טלפון או פלפון-יטרח ויפנה לעלמה. תרצה-תתן לא תרצה-לא תתן. (אותו כנ"ל לגבי זיון) באחד המיפגשים ביקש ממני איש ,שאין לי ספק באמינותו, טלפון של חברה משותפת , שלא היה לי שמצו של ספק שאם הוא מכיר את ההיכרות ביני ובינה, סביר להניח-שאני יכולה לתת. אבל- לא נתתי. התקשרתי אליה למחרת, והוא קיבל את הטלפון עם נשיקה וחיבוק. אני רק עשיתי את שירותי התווך. ברור שלא נותנים פרטים על אחרים לא מצליבים "ניקים" לא מוסרים מידע אישי לא מגלגלים חשבונות אישיים בצבור לא עושים שימוש במידע שיש על אחר. ווי לי לא ברור מאליו? אחותו בחרדת טלפומניה.

אכן אכן אכן

כפי שרשמת, אכן אלה הם 5 הדיברות החשובות ביותר, לשמירה על פרטיותו של הזולת.

אטיוד5

Active member
מספר ומספר

מספר-טלפון אפשר לתת. מספר-זיון אי אפשר לתת. זה עסק דו-צדדי. מעולם לא הרגשתי שאני נותן או לוקח זיון. ואם כן, אז זה היה זיפת.

למעלה