אזהרה רשמית.

La Gamba

New member
אזהרה רשמית.

אורי, ברקאי, ליאור, שחר, ושות'. אתם מוזהרים בזאת להירגע, ועכשיו. כרגע מחקתי ללא אבחנה עשרות הודעות, ואין לי בעיה להמשיך. אתם מתבקשים בזאת להפסיק לפרסם תמונות חולניות, הודעות גזעניות הפוגעות במיעוטים, להירגע עם הבדיחות הפנימיות, ולהפסיק מיד עם היריבויות והירידות בפורום. עד עתה ראיתי את כל זה בצד ההומוריסטי, אולם אם הפורום ימשיך להתדרדר, אני אתחיל עם מחיקות, הגבלות, חסימות, שיחות טלפון המאיימות על חייכם באמצע הלילה, והפחדות נוסח המאפייה הכוללות קולות פריקים, פלאיירים, ליעד, ורימונים מתפוצצים באמצע רחוב מגורכם. עמכם התודה על שיתוף הפעולה.

לזה אני קורא

בדיחת בני. אבל ברצינות. למה להפסיק? רק שתדע שאנחנו ביחד יותר מ60% מהפורום, ככה שאם אנחנו נלך, לא יהיה לך אם מי לדבר, אולי רק עם עצמך, ועם שני ההומוסקסואלים.

La Gamba

New member
למה?

אתם לא 60% אל תשלה את עצמך. כי הפורום הזה הופך להיות פורום של שכבת י' מוסינזון. הוא מנכר מתוכו את אלה שאינם מבינים את הבדיחות הפנימיות שלכם, את סוג ההומור שלכם, והוא יבריח בשניות את כל מי שינסה להצטרף אליו. זה אינו פורום שפל כמו בהייד פארק, הפורום הזה מחוייב לרמה מסויימת. אם אתה רוצה לדעת את החישב המדוייק של חברי הפורום תפנה אלי, עדיף לי להיות אם אלה שהיו מקודם, מאשר רק אתכם, כי עם אלה שהיו מקודם לפורום הייתה אפשרות לגדול, אם רק אתם תישארו, אף אחד לא ירצה להיכנס לפורום. שים לב שעד עתה הייתי גמיש, אולם בקרוב אני אפסיק, אם זה רק יגרום לכם להיתדרדר עוד ועוד. אני שמח שהוספת ברצינות, לא ידעתי שאתה מסוגל לכך. זזתי לראות ממנטו.

רשמת יותר מדי

סליחה בני, אני ממש מצטער, אין לי שמן לקרוא את כל מה שרשמת, יש לי דברים חושבים יותר לעשות כמו לשים תמונות של ילדים עירקים מתים בפורומים של דרגון בול (כדי לכם לנסות את זה פעם! איזה קטעים איתם! במיוחד כשאתה נרשם בשם "אדולף היטלר"). אז בני אם לא קשה לך, תוכל לסכם את מה שרשמת, בשתיים שלוש מילים?

והפורום כן גדל

תראה, אתמול אני באתי, והיום החבר של בני מגאה בא. הפורום לא גדל? ותראה, רק בזכותינו הפורום הזה הכי פופולארי במערכת תפוז, אני צודק או לא?

La Gamba

New member
לא

אתה טועה, הפורום הזה כל הזמן יורד רמה, ונעשה לפורום חסר רסן.

Super Death

New member
לקריץ צודק

הנה הצטרף sany_black ועוד מעט גם גיא הוד יצטרף, וגם ניר הצטרף ואולי כמה אנשים מקהילת "גאווה צעירה" יצטרפו אם רציניקן יגיד להם. אז תהיה אופטימי, הפורום גדל. נ.ב לא היית צריך למחוק לי את ההודעה על זה שבייבי גירל היא לסבית, זאת לא הייתה בדיחה פרטית אלא הצהרה. אני חושב שעשית את זה כי אתה מקנא בכישורי סופר-בלש שלי.

BabyGirl 4 Ever

New member
חחח.. מה??? ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לסבית?? טוב לדעת
הייתי האמנם בפורום גאווה צעירה אבל מה הקטע? אז מה?? זה פורום להומואים, לסביות וסטרייטים בלי שום קשר, לאנשים שגאים במה שהם, ואני גאה וגאה בכל אחד שאוהב את מה שהוא, מה שאני רואה שאתה לא!!!
ואגב, תתערב בחיים של עצמך ולא בחיים של אחרים!!

למה?

את לא המלכה אין לך זכות להגיד על אף אחד מה לעשות. וחוץ מזה אני חושב שאפילו את אמרת, שאלה שהומופובים הם ההומוסקסואלים. אז מי המיעוט עכשיו הה??? חוץ מזה פורום גאווה צעירה זה לאנשים כמו רציניקן, תקראי את המבוא של הפורום!

BabyGirl 4 Ever

New member
קראתי../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

ומה הקטע, יש שם מלאאא סטרייטים

למה?

את לא המלכה אין לך זכות להגיד על אף אחד מה לעשות. וחוץ מזה אני חושב שאפילו את אמרת, שאלה שהומופובים הם ההומוסקסואלים. אז מי המיעוט עכשיו הה??? חוץ מזה פורום גאווה צעירה זה לאנשים כמו רציניקן, תקראי את המבוא של הפורום!

La Gamba

New member
שחר

אני מבקש שתירגע, ותימנע מלהעיר הערות פוגעות. מצידי אתה יכול להיות הומוסקסואל (זוכר את השיר ששרו עליך?), סטרייט, דו מיני, או אפילו טרנסג'נדר. זה לא משנה בגרוש, כי כאן זה פורום הוד השרון. זה לא הפורום שלך שבו אתה יורד על כל מי שמבקר בפורום אחר, ולא אכפת לי, מצידי שאתה תלך לבקר בפורום סאבלימינל, וזה לא אמור להפריע לאף אחד כאן. לי יש זכות, ואני קובע שהנושא המדובר אינו קשור לפורום, ואתם מתבקשים להפסיק להתדיין בו. כמו כן, די להתקוטט ביניכם. ולבסוף, אני מסוגל לפתוח את הראש בכיתה, בטלפון בICQ, בMSN, AIM, דוא,ל ועוד, אבל לא מעל דפי פורום בתפוז שאינו מיועד לכך. אתם הופכים את הפורום הזה להיות פורום דוחה.

Thanos

New member
איזה שיר?

וממתי אתה יכול לפתוח לאנשים את הראש בicq? ד"א לפתוח את הראש זה דבילי כי זה סתם לדמם מהקרקפת, לקרקף זה כבר יותר נחמד

למר גמבה היקר

מיצי הפסיכופת מבקש לדעת את החישוב המדויק ומיצי רוצה להוסיף שבלי לפגוע אבל לידעתך שלפי ידיעתי הפורום הזה הוא אחלה!!! אנשים נחמדים פה מיצי אוהב את פורום תפוז הוד-השרון.....

La Gamba

New member
החישוב המדוייק הינו חסוי

על מנת שחברי הפורום לא יקבלו הרבה דואר זבל. (זה קשור, אל תשאלו איך, אבל זה קשור)

למעלה