אזהרה רשמית.

מסכים ב 100% עם לה-גמבה...

בתור הוד השרוני אין לי שום חשק לרשום בפורום שרושמים בו חבורת הומופובים מגעילים, עושים אאוטינג בכפייה למישהו, מתנהגים כמו חבורת ילדים קטנים וכו'... אם אני הייתי מנהל הפורום היו כאן חסימות על ימין ועל שמאל...

La Gamba

New member
אגב,

המנעו מלפרסם תמונות "פורנוגרפיות" (ע"פ המונח המילוני), הפוגעות באנשים מסויימים המציגים אובייקטים מזוויעים תחת שם הקוד "ילדים עיראקים". תודה.

Super Death

New member
קח את החיים באיזי אחי!

אתה סגור, לא פתוח איש! קח את הכל בסבבה ותחליק על כל הצרות בן-אדם! החיים זורמים, זרום איתם סחבק. אל תתקע במקום אחי, תצא קצת, תנשום אויר, תפתח את הראש. אל תהיה מקובע, זה לא שאנטי בן-אדם, תיכנס לקצב ותראה כמה יפים החיים!

חרניב הוא מאוד מסתורי

אפילו יותר מנאו! כי אם משנים לו את השם זה יוצא ניבחר. ולדעתי הוא האחד!

La Gamba

New member
שמע אורי

כמשתתף, לו הייתה לי בעיה, אבל כמנהל שעליו לדאוג לתדמית של הפורום, ולשאר המשתתפים בו, וכללי התנהגות נאותים, איניט יכול להסכים עם חלק הדברים שהלכו פה.

מי שלא יציית לאזהרה מות יומת

דברים כג משפטים. בכל מקרה מה הסיפור של כל התמונות הדביליות הללו? מעצבן טיפשי ולא מובן (ואם יש מישהו שאלו הבדיחות הפרטיות שלו אז אני מרחם עליו).

Super Death

New member
זה פשוט מאוד

יש כל מיני ליברלים שעושים סיפור גדול מתמונות של ילדים עירקים.

Thanos

New member
מגניב

לא ידעתי שיש קטעים כאלה מגניבים בתנ"ך, בכל מקרה אני עכשיו דווקא לא אציית לאזהרה שלך כדי לראות איך תמות כשאתה מנסה לפגוע בי.

תגובה לאיום פוטנציאלי

בלי לפגוע באף-אחד כי אני משתתף בדבריו של מר גמבה ואומר "אנחנו לא פורום כזה" (סוף כנראה ציטוט) אבל מיצי חושב שמר גמבה לא עושה צדק מלא עם ילדי הוד-השרון...

sany black

New member
כמה מילים על חופש הביטוי.

מותר לי להתבטות איך שבראש שלי על מיעוטים, אולי אסור לי להסית נגד מיעוטים אלו, אך מותר לי להתבטא איך שבראש שלי עליהם ולציין את דעותי. כמובן שתוכל למחוק את הודעות אלו ואין מי שיעצור אותך אבל אז לא יהיה את שיוויון הזכויות שאתה כל כך מקווה לו. ובקשה לעתיד: תמחוק הודעות שתומכות בשלום, גם תמיכה בשלום זו הסתה, פשוט הסתה לגיטימית. ואם בא לך תבוא חופשי לעשות קולות מול הבית שלי. יהיה ממש סבבה לפרוק קצת מתחים על מישהו. סאני גזענות, אל תכחיש את זה.

La Gamba

New member
אגב מתחים

נראה לי שקיבלתי מאה במבחן, אבל לך תדע. בפורום הזה, בדיחות על מיעוטים יחשבו כהסתה, כמו כן דיבורים פוגעים בנושא זה יימחקו, אתם מתבקשים לא לסטות מהנושא העיקרי של הפורום- הוד השרון.

sany black

New member
אז אני דורש

שכולם יקבלו את היחס הזה, כל הערה גזענית קטנה (כמו עץ "הרשימה השחורה" שהיה) יטופל בצורה זהה.

למעלה