אזהרה צרכנית! לא לקנות מוצרים בייבוא`` ניופאן`` ברשת!

namrur

New member
אזהרה צרכנית! לא לקנות מוצרים בייבוא`` ניופאן`` ברשת!

קניתי דרך NETACTION מוצר שלהם, ומעולם לא היתה לי חווית קניה גרועה כל כך. תיאמו איתי הגעת מוצר פעמיים ולא הגיעו במועד המוסכם. כשכבר הגיע, הגיע אלי מוצר באריזה חבוטה, עם חלקים חסרים, ומפורק! פניתי אליהם שיחליפו אותו בכללותו, והם הסכימו. אחרי מס` ימים, אמרו לי שישלחו לי רק את החלק הפגום, כי אין להם יותר את המוצר (למרות שגיליתי שהם המשיכו למכור אותו במכירות שונות ברשת באותו זמן!). תיאמו איתי החלפה. פעם ראשונה שוב לא הגיעו. תיאמו איתי פעם שניה החלפה, וכמובן... לא הגיעו! נמאס לי מהם, נשבר לי לדאוג שמישהו יבזבז עבודה ויהיה בבית משך 4 שעות כל פעם (המשלוחים שלהם בשעות מאוד לא גמישות (יום X בוקר, יום Y אחר הצהריים), שהלקוח יתכוונן אליהם! חצופים, שירות מחורבן הגובל ברמיה. אתם רואים את הלוגו ``ניופאן`` במכירה ברשת? פשוט תזהרו. אגב, קניות אחרות שעשיתי עד כה, לא נתקלו בשירות וייחס כה גרועים. מעניין אם המנהלים הבכירים יותר, יודעים מה קורה בתחום האספקה והשינוע ללקוח.

אהובה.א

New member
שלום לך

אני מצטערת שקרו לך מקרים מאוד מצערים עם נטאקשיין אבל יש שני צדדים. חיוביים ושליליים. בנטאקשיין נתקלתי בשירות יוצא מן הכלל. קניתי דרכם - אגב , הם החברה למכירות פומביות הכי ידידותית שנמצאת באינטרנט - 5 מוצרים בתוך פחות מחודש. קניתי את המחשב שדרכו אני כותבת לך. הגיע בתוך 10 ימים - כאשר הם מודיעים מראש עד 14 ימי ``עבודה``. קניתי את המסך. זה היה מדהים. המכרז הסתיים ביום ד` בשעה 23:00 ואליי הגיע ביום שישי בבוקר. קניתי שוב מסך למחשב הישן - הגיע גם תוך יום. קניתי שולחן - הגיע תוך מספר ימים בשלמותו. קניתי שואב אבק - מדהימה הייתה המהירות שהגיע. אולי לך קרה פעם אחת מתוך מי יודע כמה.. אבל בכל חמשת הקניות שזכיתי - השירות היה מדהים. הלוואי ויהיו עוד חברות כאלה בארץ. ואגב , לא היית חייב לחכות בבית. הם מתקשרים אליך חצי שעה לפני ההגעה בכדי לוודא שאתה בבית. יכולת להסתדר איתם לגבי ההובלה. תאמיין לי שהם היו באים לקראתך. חבל על כל הקטנוניות הישראלית הזאת. בהצלחה עם המוצר שקנית. אהובה - שאגב, לא אמרה, אבל גרה ברמת הגולן ולהגיע לכאן זה בהחלט לא פשוט. ערב נעים לך

odedg

New member
קניות ותגובות

מה שאתה מתאר וחברתנו מגיבה משקף בדיוק את אחת המלכודות הקיימות בטיפול בנוא הצרכנות- הכללות מול בעיה פרטנית. במה דברים אמורים? מי שנפגע צריך להלחם בכל כוחו כדי להשיב את הדברים למה שהיו צריכים להיות, לפעמים אף לדרוש פיצוי. אך צריך להתאפק בהכללות. אולי זו באמת חברה נהדרת, רק מישהו פישל? אולי אתה עשית משהו לא בסדר (ואינך מודע לכך), אולי אתה פשוט לא צודק? (סתם... על פניו נראה לפי דבריך ששוה שלא תוותר) אם באמת יצטברו פניות ותלונות (לא השמצות של בעלי עסקים אחד נגד השני וכו`), יהיה בודאי מקום לצאת ולהלחם בגדול הפעם על הדרך והשיטה. כן גם בישראל...

למעלה