אזהרה: צירי Indy low Koston

b0redavid

New member
אזהרה: צירי Indy low Koston

*למי שמתעניין* צירים משוחררים בהגזמה, גומיות רכות מאוד (מי שאוהב סבבה. מי שלא, שיקנה גומיות קשות יותר לדעתי)

ido גבע

New member
אחי, לי יש את הצירים האלה...

יש לי את הצירים האלה ואני לא יודע אל מה אתה מדבר! מחזקים אותם עד איפה שנוח ונוסעים, ורק שתידע שאני נוסע על צירים יחסית מחוזקים והצירים האלה מעולים! אבל אתה מכיר את זה שאתה פונה עם הסקייט ואז הציר נשאר בזוית של הפנייה ולא חוזר לרגיל, אז זה קורה לי הרבה בציר הזה, אמרו לי שזה ביגלל שזה ציר חדש, אבל יש לי אותם כבר איזה חודשיים וזה עדיין לא היסתדר עד הסוף! אקיצר חוץ ממה שאמרתי אכשיו, הצירים האלה טובים והם לא כל כך משוחררים.

b0redavid

New member
אותו הדבר אצלי בקשר לגומיות!

בהתחלה חשבתי שיש לאחד הצירים נטיה, אבל בנסיעה לא הרגשתי.. טוב שאמרת לי ובאמת שסה"כ הצירים ממש טובים - מבחינת הרגשה הם זורמים ומדוייקים. אבל עדיין Thunder מספקים הכל (גומיות לכל דבר) וגם Venture מעולים (גומיות קשות לדעתי) ו Krux הם עם הגומיות הכי מושלמות (ברור) וגם Royal למרות שהם קצת כבדים (אבל כוסאמו מי מרגיש בגרמים?), יאללה סיימתי לחפור.

Mr MAG

New member
גומיות אפשר תמיד להחליף

כמה הם משוחררים זה ממש שטויות. אתה יכול להחליף גומיות, לערבב סטים, לחתוך את הגומיות לזווית שאתה צריך אפילו.. אפשר אפילו להחליף קינגפין בהתאם לצורך של כמה אתה מחזק את האום זה לא קריטריון בצירים מה שחשוב זה המשקל ואם הם חזקים וזהו לא אוהב אינדי בכל מקרה...

Asaf055

New member
מה פתאום

משנה גם הגובה שלהם וכמה מ"מ יש לישחוק עד הקינגפין והרוחב שלהם

למעלה