mi kajitsu
New member
|אזהרה| "חצויה".
שלום לכם
מצטערת שלא הגבתי הרבה זמן,אבל כיף לחזור לפורום המגניב הזה
אני סמדר,בת כמעט 17, מכורה לסדרת הספרים-אני בטוחה שכולכם בשוק מהעובדה הזאת, כי אני כל כך חריגה. *אהמ-בכלמקרה-אהמ* ובכן,למי שלא שמע (מקווה שלא פתחו על זה כבר דיון), הפקה ישראלית חדשה מציגה את הסדרה הערפדית בעלת 45 הפרקים (לעונה הראשונה,בכל אופן) "חצויה". קצת פרטים על הסדרה: לכאורה-סיפור אהבה קלאסי, ילדה בת חמש עשרה מתאהבת במישהו. אני מצטערת,אמרתי מישהו, התכוונתי לערפד מסוקס ומגניב (לא.)! כמובן שאהבתם הגדולה לעולם לא תוכל להתממש, למרות ששניהם-איזה פלא! מאוהבים אחד בשני אהבה חסרת גבולות, למה אתם שואלים?! ובכן, מכוון שהוא ערפד והיא...טוב...-לא! (למרות שהיא חצי ערפדה,אבל לא משנה. [מפה שם הסדרה-חצויה]) מזכיר לכם משהו? אני בטוחה שזה עומד לי על הלשון..נו,איזה ספר כזה,שאז גם ניהיה סרט.... נו... משהו כמו.... דימה-דימו...דיממ.. אה כן! דימדומים!
ואו,שוב,ההפקה ההישראלית בשיא מקוריותה! למה זה כל כך הזוי?! ובכן, הסיפור עצמו הוא הכלאה בין סיפור הערפדים הרומנטי של כל הזמנים, דמדומים כמובן, לבין אנימה-מאנגה vampire knight. העלילה מתרחשת בבית הספר,כאשר בבוקר הוא מקום בו לומדים בני אנוש וערפדים יחדיו, בהרמוניה מופלאה *נצנצים*, ובלילה הוא משתנה למין מסדר אפל ומלא ערפדים. [אגב, הסדרה לא מציגה את עצמה כשילוב של twilight -וvampire night,אבל היא כזאת בדיוק. לעזאזל, אנחנו לא מקוריים בשיט!] במקום אדוארד- יון תומרקין.
במקום בלה- אנה זאיקין.
במקום.... מישהו אחר- ידידיה ויטל (התאהבות נעורים קודמת שלי.)
העתקה הזויה,העתקה עצובה, העתקה שגורמת לי לתהות מה עבר להם במוח ואיך הם חשבו שאף אחד לא ישים לב?! הקטע שגרם לי לקפץ בחדר בחוסר נוחות ולקלל חפצים דוממים:
אתמול העלו לטלוייזיה, במיוחד לצופי הוט (לא יודעת מה עם יס) פרסומת חדשה. ואו! הפרסומת פשוט גאונית! רואים שם ערפד,לבוש יפה, כל הכבוד לו באמת! שאומר,במילים האלו ממש, בלי להסס, עם מבט עמוק ו*כביכול* מסוקס למצלמה: "מה אם אני לא הגיבור? מה אם אני הרשע?!" רגע....זה מצלצל לי מוכר.....אולי קראתי את זה פעם באיזה ספר....אה כן! זה מ-צ-ו-ט-ט מ-י-ל-ה ב-מ-י-ל-ה מ-ת-ו-ך ד-מ-ד-ו-מ-ים!
WTF?!?!
נחמד מצד היוצרים לא לקרוא לערפד הזה אדוארד (למרות שאני עדיין לא בטוחה בזה ._.), באמת שיא המקוריות. תחי מדינת ישראל! ובכן, בנימה נחמדה ומאושרת זו
מה אתם חושבים על הרעיונות?הביצוע?המראה?הליהוק? וכ'ווכ'ווכ'ו! מצורף טריילר לסדרה למטה. מה דעתכם?
~תגובות יתקבלו בברכה~
שלום לכם