אזהרה..המלצה..ו....

אזהרה..המלצה..ו....

לשקול היטב (יותר מפעמיים) אם ללכת לסרט "אין כמו אלבאמה". צפוי מתחילתו,לא משכנע,לא נוגע,לא משעשע. המלצה... יש שם את הגבר הכי מהמם בקולנוע של ימינו...כוכב הסרט שאינני זוכר את שמו. ומזל טוב לכל מי שהיה לו יום הולדת ביום וחצי האחרונים. (קאט בלו וטליה34)

אלא אם

את אוהבת קיטש אמריקאי. למחרת בטוח תשכחי שהיית בסרט. לא נשאר כלום דקה אחרי שיוצאים מהאולם.

sahr12

New member
אבל אני הולך בשביל הפופקורן....

לא הייתי בקולנוע מאז השבת חתן אני חושב.....חחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחח...איזה פאדיחות זה..

אני זוכר שלקחו אותי לבית כנסת בבר מצווה.....לעלות לתורה... הלבישו אותי חליפה של חכם חנוכה...גדוד של מלווים...כאילו מה קרה???? חחחחחחחחחחח....כל הבנות בשכונה מהחלונות....אני מחייך כמו אהבל... הגענו לבית כנסת...הצצתי לעזרת נשים...מאמו עם מטפחת של איזבלה... חחחחחחחחח...מחלקת סוכריות אבן לכל הדודות ...והידידות...ואיך שעליתי לספר תורה......התקפת טילים ויללות.....סוכריות בראש...בכל הגוף.. ואני במקום לברך..התכופפתי להרים את הסוכריות החלביות שאני מת עליהם...חחחחחחחחחח..ואבא שלי..."דופק" לי "קטנות" כאלו...קום!!! קום יאמפגר אתה צריך לברך...מה אתה נמרח על הריצפה????חחחחחחחח.. שששששש..עזוב,עזוב שנייה יש פה אחת של "הרשי".....:) ומאמו מלמעלה צועקת לי.."תפוס,תפוס אחת!".חחחחחחחחחח....ואני זוכר ששאלתי איזו דודה אם היא רוצה שאני אברך תילדים שלה.....חחחחחחחחחחחח כאילו איזה באבאנעל...חחחחחחחחח..ואבא שלי נשפך מצחוק... כשאמרתי לו יאאלה ברך...שפטרנו...ואיך שהוא התחיל לברך..דחפתי לו סוכרייה השקדים המצופים ....... אחחחחחחחח זכרונות.

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

באבאנעל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
מייקי...

עוד לא הבנתי... כן ללכת או לא ללכת לסרט? אתה יודע כמה קיטשים ראיתי בחיי... המון. חלקם היו נחמדים, חלקם לא. חלקם נשארו יום, יומיים, וחלקם עפו, כמו שאמרת אחרי דקה. בחיים המטורפים של היום... אני מחפשת רק איך להנות. כבר התרגזתי מספיק הבוקר עם סוכן הביטוח שלי
נעמי

טליה34

New member
דווקא

הפרומואים לסרט ניראו מבטיחים...... אז לחכות שיגיע לYES? בכל אופן, תודה על המזל טוב. היום הוא היום.

הכל עניין של יחסי ציבור

אני זוכרת לפני כמה שנים שהלכנו לסרט "ספרות זולה" - זה היה זוועה. לא הבננו בכלל מה קורה שם. כשהסתיים הסרט כולם יצאו בדממה, כמו בטקס זכרון, מתביישים להגיד שלא הבינו - פדיכות... היה קטסטרופה, אבל המבקרים היללו .... הכל בולשיט.

נעמי 1

New member
אני דלגתי על הסרט...

כי כל פעם שיורים... אני נשכבת... חחחחחחח

סצינות בלתי נשכחות

טרבולטה עם כרס ושיער ארוך....סמואל ג´קסון במונולוג המצמרר לפני הטבח... ו-17 אלף ואריאציות למילה "פאק"...

אני לא אשכח את הנער שהרגו בטעות

והשפריץ בכל האוטו... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב, סלחו לי, האוכל הגיע...

חניבעל.

New member
חחחחחחחח אחת הסצנות

הגדולות בסרט.....אם לא הגדולה מכולם.... חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה