אזהו ש...

אזהו ש...../images/Emo204.gif

ההודעה היא "בשותף" של תופס עוגב ואנוכי: אחרי שלוש שנים שבהן חבשנו את הכובע הכחול חשבנו שהגיע הזמן להעבירו הלאה. אנחנו מודים ליוסי שנענה לפנייתנו לפני מספר חודשים והצטרף אלינו, כשלב ראשון במהלך הזה ומהיום אנחנו מודים גם לתרנגולת ערומה ולבנדק חביב שניאותו לשנס מותניים ומקלדת יחד עם יוסי במועדון נושאי המגבעת (הכחולה). אנחנו משוכנעים ששלושתם יעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר, ומאחלים להם שיתוף פעולה מועיל ומפרה בניווט הפורום בימי שקט ובימי סערה. אנחנו לא עוזבים את השטח, רק את הצבע. נמשיך להיות פה (פה ושם), כאחד הדשאים כאחד האדם. שיבולת ותופס עוגב, ממחר לשעבר

כשהתחלנו לנהל,

רצינו לפתוח ניק משותף לניהול. תפוז לא הרשו להשתמש בניק שכזה לצורך הניהול, ולכן נשארנו עם ניקים נפרדים ועם שלל הודעות של
אז כמו שמקובל לומר במקומותינו: מה שהיא אמרה.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo124.gifלרגל חילופי המנהלים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברכת "ברוכים הבאים" לחדשים, וברכת "צאתכם לשלום" לותיקים, שאו ברכות . מהיום מצטרפים אלי שני גולשים ותיקים לניהול, תרנגולת ערומה ובנדק חביב. ולמרבה הצער חלפה ותמה לה תקופת המנהלים המיתולוגיים, שבולת ירוקת העין ותופס עוגב. ובאמת, צר לי מאד על כי השניים החליטו לבסוף על פרישתם. הגם שיידעו אותי על כונתם זו, לפרוש, כבר עת הציעו לי להצתרף לניהול. ידעתי שאני איתם על זמן שאול... שמחתי לעבוד במחיצתם, להתייעץ איתם בעניינים שונים, ולקבל תמיד תשובות בהירות, שקולות המציעות פיתרון אופטימאלי. לא היה נושא אחד שדנו בו, ואשר לא הגענו לבסוף להחלטה בדבר דרך הפעולה , החלטה שהיתה מקובלת על כולנו. גם כשדעותינו היו שונות, מצאנו מהרה את הקו שמוסכם ומקובל על כולנו. יחד עם זאת, שני המנהלים החדשים מביאים איתם (כל אחד מהם בפני עצמו!) איכויות שעשויות לתרום רבות ולהועיל לפורום. אני מודה, זה אמור להיות אתגר מרתק לנהל ביחד. אנו כה שונים בדעותינו - יש נושאים בהם השקפותינו ממש הפוכות. עם זאת, אני מאמין ששלשתינו באים ממקום של רצון טוב וכן לנהל ניהול הגון וחסר משא פנים, ועל כן אין לי ספק שגם להבא הפורום יזכה בניהול הגון, ואף מעבר לזה.

מוגג

New member
דור הולך ודור בא.

תודה רבה לפורשים תודה גם לממשיך והצלחה לך ולכחולים החדשים. יהי רצון שנזכה לפריחה תרבותית ונשרש תרבות פרֵחית פרחחית.

../images/Emo48.gif לפני שמתחלף לי הצבע

אני רוצה להודות לכם על תקופה ארוכה שניהלתם את הפורום כל כך יפה. ההרגשה שלי תמיד היתה שאתם לא נותנים לדעותיכם האישיות להפריע להתנהלות הפורום, ושאתם מנהלים את הפורום יחד בהרמוניה. אני מקווה שנצליח לעשות כמוכם, למרות שאצלנו, השלישיה החדשה, ניק משותף כמו שת"ע כתב שרציתם היה נראה סכיזואידי ומאני דיפרסיבי. ממחר אתם יכולים לגלוש בפורום בגופיות וכפכפים. אני בטוחה שתשארו איתנו ושתעשו דברים טובים בזמן שהתפנה לכם. חג שמח!

גם אני, שניה בטרם אכחיל ואברך בבקר טוב

רוצה להודות לשניכם על הניהול המוצלח של הפורום, על הסובלנות הנדירה במחוזותינו, על חוש ההומור והרגישות הגבוהה. מי יתן ואתברך בחצי מהתכונות הללו.

גרי רשף

New member
דור הולך ודור בא

יפה בעיני שהנהלת הפורום עוברת ברוטציה בין הגולשים, ומדי פעם צוות אחר מתכבד במנעמי השלטון ובקופת השרצים התלויה מעל ראשם של פרנסי הציבור. תודה רבה לפורשים על הסבלנות האינסופית והנשיאה בנטל, ובהצלחה לנכנסים לנעליהם הגדולות בתקווה שפעמיהם יפו כשל קודמיהם.

בגלל צנעת הפרט, לא צירפתי תמונה של תרנגלת יפת

כרבלת אבל....ערומה, צירפתי את ה גבר - בן זוגה.

אלי ו.

New member
תודה לשבולת ירוקת העין ולתופס עוגב

על הניהול המסור, על הסבלנות והסובלנות וסליחה מכולנו על שהקשינו לפעמים עליכם. תודה לכם וליוסי גם על הבחיר המוצלחת במנהלים החדשים. בהצלחה למנהלים החדשים,

למעלה