או!

אני

מזמן

b e c k y

New member
לא קיים בעולם המושגים שלי. ../images/Emo31.gif

לדעתי זה סוג נחות של בריחה מהמציאות. המיניות שלי מתנהלת רק בתוך זוגיות מחוייבת. לא מזמן נשאלתי ע"י מישהו שהציע לי את "שרותיו" לעת זו שאין לי בן זוג, מה אני עושה בתקופה כזו של יובש? "מתאפקת". עניתי. אפשר לחשוב שחרמנות היא משהו בלתי נשלט.

../images/Emo6.gif

אני מתה על השאלות האלו טוב נו התשובות על הבטריות כבר נדושות חייבת למצוא תשובה חדשה

Prince315

New member
יצר

בריא מאוד!! יש תגובות פיזיולוגיות לאי סיפוק צרכים בסיסיים. לכל תקופה בחיים, מתאימים קשרים מסוג אחר. יש דברים שלא ניתן לתכנן, או לחילופין להגדיר מראש. לא אוהבת הגדרות ואין צורך בהם. אבל גם לא מאמינה בייסורים...עצמיים. חרמנות יכולה להשתלט, בהחלט! אחריי, המבול! יש לך אפצ'י, את לא מתעטשת? ולכשאת מתעטשת, זה כזה אפצ'י קטנטן וצנוע, כי....לא נעים? או, אפצ'י מכל הלב..שלאחריו באה תחושת שחרור. לא אוהבת שמגדירים לי מחוייבות ולא אוהבת שמגדירים לי יזיזות. נפגשנו?, יש כימיה?, בא לנו אחד על השניה?, מכאן השמיים הם הגבול. יחזיק, יחזיק! לא יחזיק, לא יחזיק!

b e c k y

New member
אני רואה את זה אחרת.

לדעתי זה יותר דומה לרעב. את רוצה לאכול, אבל לא יקרה כלום אם לא תאכלי כרגע. באופן אישי, אני מסוגלת לא לאכול ימים... אם אין דברים שאני אוהבת או אם יש דברים שאני יודעת שלא עושים לי טוב. לא נכנעת ליצר. לא במזון, לא בסקס, לא בקינאה, לא ברכושנות.. אני מעדיפה לשלוט במציאות שלי ולא שהמציאות שלי תשלוט בי. מותר האדם מן הבהמה...

זה כבר

טיפה חריג לא לאכול ימים אם אין משהו שאת אוהבת יש דברים שהם לאו דווקא יצר אלא צרכים בסיסים וזה תמיד מזכיר לי את סולם הצרכים של מאסלו כמה טחנו אותו . . . ועדיין הוא מאוד צודק שבן אדם חייב לספק את הצרכים הבסיסים שלו בכדי שיוכל להמשיך ולטפס מעלה

Prince315

New member
מותר האדם מן הבהמה

לכשמדובר בעניינים שיכולים לפגוע בצד ג', או צד ב', במקרים מסויימים. מה יקרה לך אם תשחררי? מה יקרה אם תזדייני רק כי בא לך ולא כי הבטיח לך בית, כלב ועציצים? מה יקרה לך? יש לי חברה שקיבלה אתמול גט, היא סיפרה לי על החששות שלה מעולם הגברים, טענה כי יש הרבה "רמאים". כל שיכולתי לומר לו הוא זה: "אם תאמיני בעובדה שאת היא הרמאית, את היא זו שבודקת את ה"סחורה" וסלחי לי על הישירות, לא יודעת אחרת, אין סיכוי שתצאי מזה מרומה". יצר מיני, הוא ליבידו, ככל שמדכאים אותו, הוא דועך..וזה יצר החיים! וזה מה שמעיר אותך בבוקר עם חיוך דבילי על הפנים או גורם לגבר שאיתך לשיר באמבטיה.

b e c k y

New member
זה לא שיחרור בעיני.

שיחרור בעיני הוא לחיות בשלום עם הבחירות שלך. לא להיות בקונפליקט. אם הערכים עליהם גדלתי ובהם אני מאמינה, מנחים אותי להאמין שמיניות משוחררת ואמיתית מתקיימת רק בתוך קשר מחייב והדדי, הרי שאם אני "אזדיין" כדברייך, יווצר קונפליקט בין במציאות שלי לערכים שלי. ושם, יהיה שכרי בהפסדי. אני לא מבינה את המושגים הזה של "בודקת את הסחורה", "רמאית", "להזדיין"... אלו, כמו שאמא שלי היתה אומרת, מילים של שוק. ואני לא חיה בשוק. אני מכבדת את עצמי, מכבדת את בן הזוג הבא שלי. הגבר הבא שלי, ידע שהוא לא עוד אחד מאלף שכבר עברו עלי. הוא ידע שאני חיכיתי לו, בסבלנות. הוא ידע שאני מכבדת את החיבור האינטימי והמיוחד ביננו. יש גברים שיעריכו את זה.

Prince315

New member
שוק?

יכול להיות... או שזה סתם מילים מפחידות.... כשאת בת 16, זה מוערך... ואני לא זוכרת שאמרתי אלף... אני חושבת שבגילנו אנחנו מספיק בוגרות ועם אינטואיציה מפותחת לדעת עם מי אנחנו יכולות ל"התנות אהבים".. העניין הוא הגישה ולא המעשה.. אם את מגיעה עם גישה כזו, את מאפשרת לעצמך. תבניות, ערכים, הם שבלונות... כדי לדעת מה את רוצה, את צריכה לצאת ממסגרות, כך באמת תוכלי לבחור את בחיר ליבך. בקצב שלך כמובן. זו הגישה שלי ועם כל זה טרם חוויתי סטוץ חד פעמי.. אבל כמו שאני תמיד אומרת, כל אחד\ת והדרך שלו\ה.

יערית

New member
אני מורידה את הכתר שאין לי

ומודע שמצאתי לי עוד אחת בייקום הזה שחושבת כמוני.. למרות שביננו, בשנתיים האחרונות שיחררתי רסן, לא השתרללתי אבל סקס גם היה לא במסגרת מחוייבות :)) עכשיו בואי נניח שמגיע הגבר ואחרי זמן מה שהכרתם, אני זורמת איתך חודש החלטת שזה האיש ואתם שוכבים, עברו חודשיים ומערכת היחסים עלתה על שירטון.... מחכים לבא בתור וזה קורה אחרי שנה... מה אז? :))

b e c k y

New member
לא שאלות כאלה קשות.

אם הרגשתי בנוח להיות באינטימיות עם מישהו, הרי שהכל בסדר. עשיתי את זה בתחושת שלמות עם עצמי. אם הקשר הסתיים... הוא הסתיים. לגבי הקשר הבא אחריו, אני מאמינה מנסיוני שהווצרות של קשר זוגי היא בעיקר נתון של המוכנות שלי לקשר כזה. כשאני מוכנה, הקשר הזה מגיע. אם זה לא קורה שנה שלמה, סימן שלא הייתי מוכנה לזה שנה שלמה. כך ששוב, אין קונפליקט. אני חושבת, ומעידה על כך מנסיוני, שאם ניסיתי להאיץ תהליכים שלא בזמנם, מצאתי את עצמי לאחר מעשה מרגישה הרבה יותר רע עם עצמי. סקס עם מישהו שהוא חסר משמעות עבורי, יכול אולי להיות נחמד מאד באותו הרגע (לא יודעת, לא ניסיתי) אבל אחר כך, או למחרת, יגרום לי להרגיש זילות בערך העצמי שלי. זה לא שווה לי את זה. (עניין אישי לחלוטין)

למעלה