או ש...

שרון-ב-

New member
סליחה סליחה יקירי :-(

אני שומעת אך ורק 99 FM לא מחליפה את התחנה בוקר צהריים ערב לילה ברנץ` לאנץ` וארוחת ארבעמחוברת עם הוריד...(לפעמים לא רק עם הוריד) שרון שלא מכירה פה את הרדיו ולא מסובבת כפתורים כדי לא לגרום נזק מזמינה את תלתני בלילה למוסיקה כמו שצריך !!!

מממ...

מסיבה... אני צריך לחשוב על כך, ויותר חשוב, למצוא רכב מילוט לשעת הצורך (טראומה מהעבר הקרוב) תא``י (שמוצף בסקפטיות, וששנתו טרופה לאחרונה)

ה-שונית

New member
משום מה...

הפעם לא נראה לי שתסרב לחיבוק הקבוצתי בסוף... שונית (שותפה מלאה לטראומות מהעבר הקרוב)

אחותי, שותפתי לטרגדיה.

יש חיבוקים ויש חיבוקים. החיים שלנו לעולם לא ישובו להיות, כפי שהיו. תא``י (שמצא את שותפתו מוכת ההלם והאלם)

ה-שונית

New member
אז תביא חיבוק....

שונית (שזנתה לראשונה... ועכשיו מרשה לכולם לעשות לה קומונה על התחת)

softy

New member
לקחתי מספר

וממתין בשקט לתורי. סופטי. מחכה בסבלנות אין קץ.

ה-שונית

New member
אם לא תדחף....

בקצב בו היומן שלי מתמלא, סבלנותך לא תשתלם. המנוע יהיה משומש, והרכב יורד מהכביש. שונית (שעושה פרוטקציות לנהגים עם ניסיון עשיר)

סינית

New member
ואני חשבתי

שאני סינית... למה קשה לי להבין את קצב המאורעות כאן? על כל מקרה, מבקשת אישור מהקברניט להצטרף למסע שורשים בלודג`

ה-שונית

New member
סינית יקרה

אסביר לך הכל על רגל אחת (כי הרגל השניה נרדמה): עד שלא תוגש עתירה לבג``צ, השלטון יכול להונות, להוליך שולל, לרמות ולשקר כרצונו (הכל בשם ההגנה על בטחון המדינה, כמובן)... וגם אז, יש קליקות, אינטרסים, שימונים ושלמונים... אז הזהרי והישמרי ממה שאת לא מבינה! שונית (שגם בתור מנהלת זמנית מבטיחה להישאר אדיבה ונאמנה לאמת)

סינית

New member
שונית ה-יקרה

היות וגם את הודעתך זו לא הבנתי נותרו לי 2 אפשרויות - 1. להישאר נאמנה למיליארד וארבע מאות סינים 2. לעבור לפורום דוברי פולנית ובברכת ניהול תקין עלי והצליחי

צפרדעית

New member
רגע...

אני עוד עלולה לחשוב שמישהו פה סבל צפרדעית (מהאגודה לעידוד חיבוקים קבוצתיים)

צפרדעית

New member
רגע...

צפרדעית

New member
רגע

ה-שונית

New member
רגע את!

למה את חושבת? זה מסוכן! ולמה את מדברת בלשון יחיד, כשהסובלים היו רבים? ולמה לא הזהרת אותנו בזמן? ו... (יש לי עוד המון שאלות, אבל אשמור אותן לעצמי) שונית (מנכ``ל המפעל ליצור שקיות הקאה)

למעלה