או.קי.

LA Traviata

New member
או.קי.

אז גיליתי אתכם רק עכשיו. יש פרחים למצטרפים חדשים ?!? ולמידה שצריך להציג את עצמי - בן 32. לוס אנג'לס מזה שנה (צריך עוד מידע כדי להתקבל מן המניין?)

mishi79

New member
../images/Emo140.gif קבל

ברוך הבא

galgal0ne

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

Welcom
You got a few flowers, and to get into this forum, please fill out the following: Legal status: Household imcome: Merital status: And any other information you find important NO i was kidding you don't need to fill anything out, welcome, sit back, relax, and feel free to write.​

D a p h n e

New member
פרח דווקא ../images/Emo35.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ברוך הבא

ברוך הבא ו...

היכן בלוס אנג'לס? גרתי בwoodland hills שלוש שנים... מניח שגם נחתת ל- san fernando valley כמו הרבה ישראלים
ושיהיה בהצלחה!

LA Traviata

New member
תודה.

לך ולקודמייך.... אני לא גר בואלי (ממש "בגידה" בישראליות) כי אם בסנטה מוניקה. (ואני אגיד לך משהו שישמע לך יותר מוזר - אני פה שנה ואני לא מכיר ישראלי אחד)

tsDesign

New member
I'm here 6 weeks and most of the

most of the people I met are Israelies, even the pool guy.....

תפסיק...

סנטה מוניקה בענק לוקחת את הואלי. אם כבר, אז לגור שם. עכשיו הזכרת לי איך נתקעתי על כביש 10, עם הטויוטה הזקנה שלי, והתקשרתי למשטרה... חחח... חסמו 3 נתיבים לחלץ אותי, דקה אחרי שהשוטרים הגיעו האוטו הניע. אם תרצה להכיר ישראלים, חבר'ה באמת טובים שם שגרים הרבה שנים, אני בכיף יכיר לך. חוץ מזה שיש את העיתון הישראלי של ל.א. (shalom l.a), ויש טונות של אירועים בקהילה היהודית-ישראלית. אחלה, מעולה, שיהיה בהצלחה. מה אתה עושה שם אגב?

LA Traviata

New member
תוכנה.

לא כל כך חיפשתי ישראלים כפי שהם כנראה לא חיפשו אותי.....פשוט לא יצא. אבל אני עובד בוואלי, אז אם אני רוצה לשמוע עברית תמיד אני יכול ללכת לקופי-בין של וונטורה.

חחח... לא אוהב קופי בין

אבל ממש לא סובל אותו. יש את "טמפו" (קצת ערסי אבל לא נורא), ויש קלאב ממש איכותי ונחמד עם הופעות חיות קלילות בוודלנד הילס. וכמובן, יש את הסופר סל חחח... עוד זוכר את הכתובת! ventura/white oak אההה, ותיכף מגיע יום העצמאות הישראלי, יהיה בטח עוד אירוע ענק בואלי. בכל אופן, באמת בהצלחה... אהבתי לגור שם, אחזור בטח אחרי הלימודים.

newbie2

New member
אחת המשימות שלי כשהגעתי לל.א.

הייתה להמנע מסטראבקס ומקופי בין, וללכת רק לבתי קפה שיודעים להכין קפוצינו כמו שצריך. חוץ ממעידה קטנה פה ושם, הצלחתי לא רע עד כה. מצד שני - אחת מתוצאות הלוואי הי שכמעט הפסקתי לשתות קפה..

newbie2

New member
אם כבר ארומה..

או לפחות כך אומרים החבר'ה (אני לכשעצמי טרם הספיקותי לבדוק את המקום)

ארומה ../images/Emo45.gif

אם אתה בקטע של דלקת מעיים קשה... תקשיב, אם אתה מחפש אנשים איכותיים, אז ארומה זה לא ממש המקום. קצת קשה למצוא בואלי ישארלים טובים, האמת. חוצמזה, שבכלל לא נראה לי שהם (אנחנו) חסרים לך...

LA Traviata

New member
בהתחשב בעובדה

בשבילי ארומה זה עדיין על פינת אבן-גבירול ופנקס, אז כנראה שאני לא כל יודע איפה זה. מה גם שעל חלום הקפה המשובח בארה"ב כבר מזמן ויתרתי. כל אחד אוהב להקיף עצמו באנשים משובחים - יצא המקרה וכשהגעתי היתה לי נחיתה רכה כי הכרתי אנשים פה מקודם, שלא היו ישראלים, וכבר נשאבתי למעגלים החברתיים שלהם. החברה שאני עובד בה לא ישראלית, אז גם שם אין אף אחד. כפי שאמרתי - פשוט יצא ככה.

למעלה