או קי..

או קי..

רכשתי, במיטב כספי רנו 5, מודך 89. הרכב היה במוסך, ל'ישור קו' שכלל בדיקה מעמיקה, ועבר טיפול 10K (בחירה שלי. לא היה צורך), כיוון פרונט, החלפת צמיגים ונורות. כמו כן, הקרבורטור עבר ניקוי יסודי אך הרכב עדיין אינו חף מבעיות: 1. האם מישהו יוכל להפנות אותי למקום באינטרנט, בו אפשר למצוא ספר רכב של הדגם? במידה ולא, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי את הפרטים הבאים: א. מה הלחץ אויר הרצוי, בצמיגים ב. בטיפול שמו לי נוזל קירור, שלא ירוק כמו שהייתי רגיל מה-205. אני לא בטוח לחלוטין אם הנוזל צהוב כי זה הצבע שלו, או שאלו מים רגילים, וה'צהוב' הזה זה ההשתקפות של דפנות המיכל. .האם זה מה שאמור להיות, או שעבדו עלי? 2. הרדיו (דגם פשוט מאוד, נמכר באוטו דיפו במחיר של כ-400 ש"ח), לא משמיע FM. כלומר, ב-AM הכל בסדר, אך כשמגיעים ל-FM, הוא לא משמיע כלום. זאת למרות שבסריקה הוא נעצר בתדרים הרלוונטים (לדוגמא 95.5), אך לא מוציא אפילו רעש של 'שלג'. 3.מעל לוח השעונים, אמורה להיות מעין 'סככה' מפלסטיק. הסככה לא נמצאת, ועד כה לא מצאתי באף פירוקיה את החלק. האם יש אפשרות לאלתר משהו, או לשים חלק חליפי? אשמח לעצות!

הראל CDO

New member
לא יעזרו לך הרבה עם כותרת כזאת

אני ממליץ לך לכתוב עוד הודעה מתחת ולתת כותרת נורמלית אולי אז יכנסו אנסה לעזור קצת: 1)תנסה להריץ חיפוש פה בפורום למילים "היינס" ו/או "ספר לרכב" וכו' אני זוכר שהיה פה אתר שיש בו ספרי רכב שונים. 2)לפי מה שאני יודע אנטנה היא סתם חתיכת ברזל - אז לא צריך להיות בעיה להחליף אותה. עכשיו רק תשרשר הודעה עם כותרת נורמלית ותחכה שהמבינים יותר יכנסו ויאשרו/יפסלו את דברי ויוסיפו לך קצת.

רנו 5 - סידורים שלאחר רכישה!

לגבי היינס - אם אני מבין למה אתה מתכוון, אז אילו הם ספרי טיפולים. אני מחפש משהו שייתן לי מידע.. לגבי האנטנה.. להערכתי האנטנה בסדר, כי עובדה שהרדיו קולט, רק שהוא לא משמיע ולגבי הכותרת? אתה צודק בהחלט. שמתי לב מיד לאחר ששלחתי, אבל לא היה לי נעים להקפיץ תוך פרק זמן כל כך קצר..

tzvika pick

New member
איזה קטע...

חבר טוב שלי מכר אחת כזאת לפני כמה חודשים.. מעניין אם קנית את שלו. בכל מקרה, לגבי הרדיו, אם הוא עוצר על תחנות שקיימות, אבל לא מנגן כלום, כנראה שמדובר בבעיה במכשיר עצמו (במיוחד אם אתה אומר שבAM שומעים בסדר). מה עם קלטות? בדקת שהרדיו לא נמצא במקרה על Mute?

אז ככה:

לגבי קלטות, אין כל בעיה. למגיב שסימן את האנטנה כבעייתית - זה שה-AM עובד כראוי, לא פוסל את הנקודה? יתר על כן, ניתקתי את האנטנה מהרדיו, ואז לא היתה קליטה כלל וכלל (גם לא AM), בניגוד למה שאני רגיל ממערכות ביתיות. בקצרה, אני מסיק כי הבעיה היא אכן ברדיו.. מילא... רכשתי רכב, יש תיקונים.. שזה יהיה אחד מהם.. תודה לכולכם!

למעלה