או קי עזרה....

ramatamatam

New member
או קי עזרה....

אני מחפש הופעות של מטליקה...בוידאו או דיוי די... את אסנם יש לי כבר ואני חייב להגד הופעה בת -בת-בת-זונה!!!! אבל אני מחפש בעיקר את וודסטוק 99 את הסט של מטליקה.... יש לי את זה באודיו אבל אני רוצה ובוידאו אם משהו מוכן למכור או להחליף בחומר אחר או יודע איפה אפשר להשיג בבקשה תגידו.....אם ידוע לכם איפה אפשר להשיג הופעות אחרות של מטליקה בבקשה גם כן תגידו תודה

RevitallicA

New member
אני מציעה...

את ה cunning stunts זה על די וי די...וזה מדהים! הופעה בת זונה!!!!!!!!!!!! עם מאחורי הקלעים ומלא דברים מגניבים! אפשר למצוא את זה בחנויות וידאו... אני מצאתי את זה בבלוקבאסטר... ויש, כמובן, את הלייב שיט... דבר מדהים ביותר!!!!!!!!!!! שאת זה ניתן להשיג באינטרנט...אבל זה יקר לאללה...!

ramatamatam

New member
תגובית

או קי איפה בבלוקבאסטר? מה להגיד להם אני רוצה הופעות של מטאליקה? אגב איזה בוקבסטר? איזה עיר?

RevitallicA

New member
אממ...

אני אישית קניתי בבלוקבאסטר בחולון...בקניון... יש שם מן "חלקה" רק להופעות...ביניהן היה גם את ה cunning stunts ואת הסימפוניה... וממה שהבנתי...יש את זה בכל בלוקבאסטר גדול...

יש גם..

לי יש בערך 50 הופעות חיות של מטאליקה, כלומר, של שירים בודדים, ואתה יכול למצוא מלא דברים בקאזה..יש יוזר אחד שיש לו ממש מלא חומר עליהם, כולל וודסטוק 99..של וואן, סיק אנד דיסטרוי, סו וואט, ועוד ועוד.. אם אתה מעוניין/נת שלח לי הודעה...

RevitallicA

New member
בהחלט...

הקאזה זה ה-מקום למצוא בו הופעות של מטאליקה... רוב הדברים שהורדתי (ויש לי המווווון...) הם משם! זה ה-מקום! יש לי את רוב וודסטוק 99 משם...בקליפים!

ramatamatam

New member
fi

בטח מעוניין.... אבל את 3שת אלה יש לי........אני רוצה את כל ההופעה או הופעות מלאותתת אחרות

למעלה