או קי יש לי שאלה

bezro

New member
או קי יש לי שאלה

אני חדש פה הורדתי את העונה ה 4 אז כך מה זה סרטן שחור ? והאם בפרק לבבות נייר זאת באמת אחותו של מולדר שהחרא הזה חתף?

E V Tooms

New member
אענה כמיטב יכולתי:

1) סרטן שחור - רוב חברי הפורום מבינים יותר ממני בנושא. עוד מעט יגיע אחד מהם ויספק תשובה מלאה ולמופת. 2) לעולם לא נדע אם ג'ון לי רוש באמת עשה זאת... סביר להניח שלא. כך או כך, הנושא לא חוזר בפרקים נוספים (בהקשר לאותו רוצח).

דבר ראשון..

אני מבקשת לא לדבר על הורדות בפורום.. בקשר לשאלות שלך: הסרטן השחור הוא בעצם חומר שהתגלה בטונגוסקה, כשמטאור / כוכב שביא או וואטאבר התרסק שם. האבן נקברה והרוסים שנים רבות אחר כך מצאו אותו. זה בעצם חומר כמו נפט בצבע שחור העובר מאדם לאדם , אפשר לזהות אדם נגוע בכך שעיניו משחירות. הסרטן השחור הוא כביכול סוג של חייזר.. עכשיו תורך גילי... בעונה שבע ניתנת התשובה לחטיפתה של סמנתה, תשובה לא משהו ולא מספקת אבל זה מה יש. אני אישית לא האמנתי שג'ון לי רוץ' הוא זה שחטף גם לפני זה...

Gilliana

New member
אני חושבת...

שסקאלי ענתה על השאלה מה זה סרטן שחור באופן המושלם ביותר בסצינת העדות שלה בפרק "האמת" - הפרק האחרון בסדרה. מכיוון שטרם ראית בודאי את הפרק הזה ואת הפרקים שקדמו לו בשאר העונות, לא ארחיב את הדיבור על הסצנה הזו. אז ככה: לפני ארבע מיליון שנה, כאשר מטאוריט מהמאדים התרסק ע"פ כדור הארץ, הוא הביא איתו את אבני הבנין לחיים שהחלו מאז להתפתח בכדור הארץ. יחד עם אותן אבני בניין - המטאוריט נשא עליו וירוס חייזרי אבל לא סתם וירוס, וירוס בעל תכונות מיוחדות - וירוס בעל יכולות חישה וחשיבה. הוירוס חתר אל מתחת לפני האדמה לתוך מרבצי נפט (שמן שחור) ושם נשאר רדום עד לעדין המודרני. יותר נכון - עד שנת 1947, כאשר מתרסקת צלחת מעופפת ברוזוול והוירוס מתחיל לתקשר עם החייזרים שנמצאים בה. למעשה הנפט משמש בתור המדיום באמצעותו הוירוס עובר מאובייקט לאובייקט והשילוב של הוירוס עם הנפט הוא זה שמכונה "הסרטן השחור". לגבי רוץ' - לא, הוא לא חטף את סמנת'ה ואני גם חושבת שזה די ברור מהפרק עצמו (אם כי באמת לא ראיתי אותו כבר המון שנים) שמדובר שוב באיזו נסיון להטות את האמת ממסלולה.

anatxf

New member
חבל לדלג

לא ברור מההודעה שלך אם אתה מתחיל לצפות מהעונה הרביעית או שצפית בקודמות וסתם שכחת פרטים. אם המקרה הוא הראשון, אני ממליצה לעצור הכל ולהתחיל מההתחלה. ענת :eek:)

למעלה