או קי, אז הפורום מתחיל לאט לאט

DreamS_HunteR

New member
או קי, אז הפורום מתחיל לאט לאט

להתפתח, והגיע הזמן להכרות! אז כולם, לכתוב שם, גיל, קצת על עצמכם, ומה ההתמכרות הכי גדולה שלכם לאבריל לווין? אני אתחיל: שם: אדם בן שימול גיל: 14 ו-10 חודשים על עצמי: חובב מוזיקה, טלויזיה המווון, עיתונות, אינטרנט ומחשבים, משחקים, בישולים, ו..זהו. ההתמכרות הכי גדולה שלי לאבריל לווין: הצעתי לפתוח את הפורום הזה על הנערה האהובה עליי, ובקרוב יעלה אתר שאני בונה עליה. מה אתכם?

speedy123

New member
על עצמי ואנוכי..../images/Emo6.gif

היי! טוב אז שם: מעיין(כן כן עכשיו כולם כבר ידעו איך קוראים לי אבל תמשיכו לקרוא לי ספידי!) גיל: 15 תאריך לידה: 11.6.1987 תחביבים: רכיבה על סוסים ציור פיסול לשמוע כבומן אבריל(כאילו דההה),ובקרוב אני יתחיל לגלוש על סקייטבורד -משהו שרציתי לעשות מזמן ובזכות אבריל יש לי את האומץ.... ההתמכרות שלי לאבריל- אמממ-מה זאת אומרת? אני כל היום באתרים שלה איפה שרק רושמים עליה משהו הכי קטן אני שם, לוקר מפוצץ בתמונות שלה, חולה על הסגנון לבוש שלה,בהתחלה גם אני רציתי לפתוח את הפורום לאבריל אבל מישהו הקדים אותי....*אהם אהם* בקיצור אני חולה עליה ותשאלו אותי כל מה שאתם רוצים עליה! צבע אהוב: כחול ושחור טוב דיי מה אני איזה מפורסמת שאני עוד מעט יתחיל לכתוב את המידת נעליים שלי!?!?!?!?!??

iM A CrAzYChiKa

New member
חה חה חה מעיין נשפכתי ! טוב אני -

שם - ריטה גיל - 14 אני גרה במונטריאול, קוויבק, קנדה, באתי לפה לפני שנה ושלוש חודשים מלוד, ישראל קצת על עצמי - מאז ומתמיד אני חולה על מוזיקה ! מוזיקה זה החיים שלי ! אני שרה די טוב ( אני חייבת להודות בזה) השתתפתי בתחרויות שירה שונות אז זה תחביב שאני מאוד אוהבת ואולי מתישהו אני התחיל קריירה ... אני רוקדת ואוהבת משחק .... חולה על האינטרנט, טלפון, אוהבת לצאת עם חברים ... מחפשת חבר... חוץ מאבריל אני מקשיבה לג´ה רול, אשנטי (קיצר כל MURDER INC ), אשר, בלינק 182, נאס, פאף דדי,אמינם,ג´ניפר לופז -- בקיצור אני אוהבת רוק, R&B, ראפ והיפ הופ .... ההתמכרות שלי לאבריל ? אתם צריכים לשאול את החברים שלי ... הלוקר, היומן, הארנק (!!) מפוצצים בתמונות ... אני מקשיבה לשירים שלה נונסטופ ובבית הספר אני שרה במסדרונות ומקבלת מחמאות ! (
מסמיקה) קיצר אבריל הפכה להיות חלק גדול מהחיים שלי והיא די משמשת לי לדוגמא .... טוב אז זהו לגבי, מה איתכם GUYS ?

4667

New member
גמאני רוצה

היי לכולם, אני גיל, 17+ מחיפה... קצת על עצמי? אמ... אני שונא את המחשב שלי (הוא נתקע כל הזמן) אבל אני בכל זאת משתמש בו, אני נורא אוהב לישון, אני אוהב סרטים (בקולנוע), יש לי חתולה שמנה שכל הזמן רוצה שאני אתן לה אוכל, ואני חייב להתוודות על משהו: חשבתי שקרוסרודס הוא סרט חמוד. תרדו עלי כמה שאתם רוצים :) הקשר שלי לאבריל ? האמת שלפני איזה 4 חודשים בערך, עוד לפני שיצא הדיסק שלה בכלל בארה"ב, נתקלתי במקרה באתר שלה והיה ברקע סקייטר בוי. אז נדלקתי והורדתי את השירים (אבל קניתי את המקורי אחרי זה...) ואפילו יש לי חולצה מקורית שלה שהזמנתי מהאתר שלה (30 דולר!!!) חוצמזה הייתי מת לסוע להופעה ואני גם שר את השירים שלה, אבל בלב, כי אני שר כמו תחת... נראה לי שזהו... יאללה ביי.

AndreaCorr ©

New member
טוב נו.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

שרון, 14+, הרצליה מוזיקה מוזיקה מוזיקה IS LIFE שונאת ביצפר, שונאת ערסים מכורה לאינטרנט אוהבת רוק, כל הסוגים טיפה פופ הרבה THE CORRS
שונאת מזרחית בדם
מכורה לדיסק של אווריל כי הוא פשוט מדהים, מעצבן אותי שאנשים אומרים שהיא וואנבי... איך התמכרתי אלייה? היה איזה יום שישי אחד שהייתי חולה שמתי את הדיסק שלה בשמונה בערב ופשוט הקשבתי לו עד בערך חמש לפנות בוקר...
אני חושבת שזהו... איי סי קיו: 146516939 ולמי ששואל את עצמו למה אני מוסיפה "
" לכל הודעה, זה פשוט האייקון שלי.

אני....

שם:חן גיל:עוד 4 חודשים בת 15 על עצמי:משחקת כדור-יד,רואה טלויזיה בקביעות, שומעת מוסיקה בקביעות יתר (אמינם), אוהבת לגלוש באינטרנט... אני חושבת שהתמכרתי לשיר "complicated", הוא נדבק לי לאוזן ולא רוצה לצאת... ו....זהו....אין יותר מה לומר...

rotemami

New member
טוף... אז אני...

אני רותם!
בת 16 וחצי... מרחובות! אני לא יכולה לחיות בלי מוזיקה!!!
אני אוהבת לשמוע MTV במיוחד את לינקין פארק, אמינם וכמובן את אבריל! אני אוהבת לשמוע גם טראנסים! אני שונאת מזרחית...
אוהבת לבלות , לרקוד, ללכת לים, להשתגע ולעשות מה שבראש!!!:) שונאת ללמוד...
התחלתי להעריץ את אבריל אחרי ששמעתי את השיר complicated... השיר פשוט נדבק לי לראש ולא הפסקתי לשיר אותו...
אני חושבת שיש לה קול מדהים והיא בכלל מדהימה ויש לה שירים מהממים!! והיא עושה מה שבראש שלה.. כמוני...
וזהו...

sk8ergirl

New member
אם כבר אז כבר...

אני מור. אני בת 13 ושבע חודשים (חשוב להדגיש את השבע..) אממ..אני לא התמכרתי, לא מגדירה את עצמי כמעריצה, אני מעריכה את אבריל בתור ילדה שידעה מה היא רוצה מגיל צעיר (משהו שיש אנשים בני 40 שלא יודעים), המסרים שהיא מעבירה בשירים שלה "מרגשים" אותי, אני מרגישה הזדהות כשאני שומעת את:my world, לא איכפת לי אפילו אם היא הייתה נראת כמו התחת של סבתא שלי, עדיין הייתי שומעת תמוזיקה שלה. איך היגעתי לאבריל? לפני שלושה חודשים וקצת ראיתי אותה בגיא פינס, הייתי בטוחה קוראים לה: אריאל לוין...הייתי בטוחה היא ישראלית או משהו.. קיצר יום אחרי זה ראיתי בMTV את complicated שיננתי את שם השיר והזמרת ורצתי לקזה, הורדתי את כל השירים ואני מתכוונת לכוווולם גם ה6-7 שלא בדיסק...ומאז כל שבוע הלכתי לטוור רקורדס לחפש תדיסק ולכולם הייתה אותה תשובה: " מה?! מי זאת היא ישראלית?" ולפני חודש בערך הוא הגיע וקניתי אותו וקפצתי משמחה בקניון אז אנשים התחילו להסתכל עלי באופן מוזר ומחשיד אז הפסקתי..

למעלה