או קיי...

p a c h a

New member
או קיי...

אני חושבת שהגיע הזמן ליישב פה את ההדורים לא? כפי שאולי הסקתם אני לא ממש אוהבת את הביטלס ... ואני גם לא חושבת שאם אדם לא אוהב מוסיקה כלשהי ומדבר עליה כמו שאני דיברתי על הביטלס זה אומר שאתם חובבי הביטלס צריכים להעלב לכם לא אמרתי כלום אני פשוט טוענת שהמוסיקה שלהם לא מעניינת וזו זכותי ואגב הדברים שאמרתי לא נובעים מטיפשות אלא מתיעוב אמנם מכשהגעתי התנהגתי בשחצנות וזלזול אבל לעיתים זו דרכי (אני עוברת ימים רעים לאחרונה) אני מוכנה לכבד את העובדה שיש כאן חובבי ביטלס אבל הכעס שבהודעות הקודמות נבע מזה שרק על הביטלס אתם מדברים! כאילו שלא היה שום דבר אחר. וזה פשוט לא מוצדק! אולי פה ושם מזכירים את בוב דילן או הנדריקס היה גם דורס כשמישהי רצתה לקנות לאח שלה מתנה ליומולדת אבל ת ת ע ו ר ר ו ! יש עוד בחיים מהביטלס וכן אני לא לוקחת בחזרה אף אחד מהדברים שאמרתי עליהם אני חושבת שהם היו ותמיד יהיו מלכי הפופ וחוץ מזה יש לי איזושהי הערכה אליהם כי מה לעשות במוסיקה הבנאלית והלא מתוחכמת הם יצרו איזושהי פריצת דרך לא רק לאמני הפופ הגדולים של היום מצטערת אם העלבתי מישהו אני אשתדל שזה לא יקרה בשנית באהבה פאצ´ה

TheDUKE

New member
הסכמה חלקית...

אני חושב שביטלס היוו חלק חשוב במערך שנות השישים, אבל עצם העובדה שמייחסים אליהם חשיבות עליונה משאר להקות העולם הגדול, מעצבנת אף אותי. מצד שני הפורום פתוח לכל אדם ויצא כך שיש כאן הרבה מעריצי ביטלס. אני אישית מעדיף את פינק פלויד בשנותיהם המוקדמות, דורס, זפלין, דיפ פרפל, הנדריקס ומעריך מאוד אמנים כמו דה מאמאס אנד דה פאפס, בוב דילן, אלוויס, ג´ניס ג´ופלין, ג´פרסון איירפלן, קווין, מאנקיס ועוד ועוד... לדעתי כל להקה תרמה בתחומה... לדוגמה: פינק פלויד היוו חלק חשוב ביחסי אדם לאדם, דורס היוו חלק ביחסי אדם לעצמו, זפלין בין יחסי איש לאישה, דיפ פרפל בשירי אהבה, ג´פרסון בשירי סמים... וכמובן לכל אחד הסגנון לכשעצמו. ביטלס היוו את סגנון הפופ של דאז, וההערכה הגדולה שלי כלפיהם היא בעיקר בגלל הליריקה - המילים. משמעות עמוקה קצת יותר מדיפ פרפל, אך עם זאת המוסיקה לא מהווה את קצה הזרת של שאר הלהקות, פשוט מוסיקה שיטחית חסרת רגשות (רוצים לדעת מה זאת מוסיקה עם רגשות? תשמעו את DOGS של פינק פלויד, או THE END של דורס) לסיכום, כל אדם רשאי לאהוב ולהעריץ כל להקה אשר עושה לו טוב על הלב, אבל תהיו פתוחים לשאר תחומים, ותראו כמה אנשים עגולים ובעלי נפח אתם, פחות שיטחיות, יעשה לכם טוב על הנשמה! ד"ר דוכס - זה בדוק!

p a c h a

New member
נכון אבל

אני לא ארחיב בנוגע לביטלס (זה רק עושה לי צרות...) ליריקס עם כובד: בסי סמית´ אריק קלפטון בילי הולידיי דורס (כמובן וכמובן) you need to be trusted by the ones you lie to so when they turn their backs to you you can stick the knife in (הציטוט בטח לא מדויק אבל הכוונה הועברה לא?...) וכד´...

dylan

New member
בקשר לליריקס (ובכלל בעצם...)

לא נראה לי שיש להקה/זמר/ת ברמה של דילן.. בעניין הביטלס, זכותך לתעב את הלהקה אם את רוצה, אבל להגיד שהמוזיקה שלהם היתה בנאלית ושטחית, ושהתרומה שלהם לעולם המוזיקה היא בעיקר ביצירת הזבל-טין-פופ הממוסחר של היום, זה די מנותק מהמציאות...

למעלה