Method Man ft. Mary J Blige Your All I Need
E enwhysea New member 29/3/03 #26 שיר מדהים אם יש כאן משהו שלא מכיר את השיר הזה.... אז להוריד, לקנות, להקליט. זה פשוט שיר גאוני. למרות שאני חייב להודות שאני אוהב אותו בגלל מרי ולא בגלל מטוד
שיר מדהים אם יש כאן משהו שלא מכיר את השיר הזה.... אז להוריד, לקנות, להקליט. זה פשוט שיר גאוני. למרות שאני חייב להודות שאני אוהב אותו בגלל מרי ולא בגלל מטוד
K kodman New member 28/3/03 #22 אם כבר LL COOL J אז: I Want You I Need Love Big Ol' Butt (אחלה שיר ) You're My Heart Around the Way Girl Doin It Loungin Candy (קצת קיטצ'י אבל עדיף על הסינגלים האחרונים שלו..) kodman
אם כבר LL COOL J אז: I Want You I Need Love Big Ol' Butt (אחלה שיר ) You're My Heart Around the Way Girl Doin It Loungin Candy (קצת קיטצ'י אבל עדיף על הסינגלים האחרונים שלו..) kodman
E Ecko1 New member 28/3/03 #24 שיר של ג'יימס שאני ממש אוהב! LL Cool J-Pink cookis in a plastic bag... "I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."
שיר של ג'יימס שאני ממש אוהב! LL Cool J-Pink cookis in a plastic bag... "I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."