או קיי.....ממשיכים!!!!

Apikachu L

New member
או קיי.....ממשיכים!!!!

לפני כמה זמן היה שירשור על הפרקים החוזרים של העונה אז בואו נמשיך.אני מקווה שזוכרים שלא פותחים שירשור חדש לכל פרק אלא שמים את כולם כאן! צ'רובימניה.... בכל מיקרה זה היה פרק גדול!ממש יפה... אהבתי את התאורים של מה שיעשו אחרי שינצחו את צ'רובימון.הקרב היה מגניב!!! וזואי בהחלט יודעת להעלות את המוראל... הקטע של החלום היה מוזר...(לטאקויה יש פנטזיות מוזרות בהחלט...) היה מצחיק כשרדפו אחרי קוג'י.XD! מה הקטע של לוסמון בעל הקול הברווזי....אני חייבת לא להפסיד את הפרקים הבאים שהם חלק גדול ממה שהפסדתי..לא משנה... לגבי הםרק של שבת.... היה יפה...למרות שדווימון קרח עיצבן אותי...והיה נחמד ליראות שו עונה 3. אני כימעט היתפוצצתי מהיחס שריינאמון מקבלת מריקה...(זה לא ניראה לכם מוגזם?) טוב עכשיו תורכם.... וללוסמון יש קול מאוד ברווזי...על מה ולמה..? אני שמה תמונה של אופנימון..סתם בא לי..

Leemon

New member
פרק מצוין!

גם של היום וגם של יום שישי (דוימון קרח)! בהתחלה היו הרבה קטעים מצחיקים של נימון ובוקומון עם "הדברים" האלה... XDD אבל ביום שבת שכחתי לראות את הפרק
בקשר ליחס של ריקה לריינמון - זה מזכיר לי ציטוט מהסרט "דמבו" (כן-כן..
) שאמר אחד העובדים בקרקס: "לפילים אין רגשות, הם עשויים מגומי"..

OFIRB9

New member
יש לי מלא תמונות מהפרק הזה!!!

טקי "מסמיק" טקי סוחב את קוג'י על הגב וזו, כשהם אומרים בעברית "אתה ממש לא צריך" באנגלית הם אומרים "לא תודה">>>>>>>>>>>>>>>>>> מרגש מאוד, כרגיל מצחיק אותי לחשוב על אורי שם אומר את כל זה... והקטע עם החלום תמיד קורע אותי מחדש, איזה מפגרת הזואי הזו זה נורא... וצ'רובימון הלבן חמוד בטירוף לוסמון לא ברווז הוא פשוט רע (ככה תמיד עושים לרעים)

Apikachu L

New member
ממשיכים....

ולפרק היום(שהיה עם שגיאת כתיב....) היה נחמד איך שכולם ניסול לעודד את גריימון קייסרי ומנגה גרוממון...ההיתנהגות של נימון מוזרה.... ייאלה תגיבו..

Apikachu L

New member
תקועים על הירח..

לא זוכרת איך קראו לפרק...אבל היה מ-צ-ח-י-ק. בהתחלה היה קטע עצוב קצת כשכולם שכבו בלי הכרה אבל כשהם היתאוששו היה מפוצץ! החישובים של ג'יפ הרגו אותי! המישאלה של זואי (כוכב זוהר [בלה בלה בלה] תחזיר אותנו [בלה בלה} מהר...) הקפיצות של טומי הרגו אותי וגם הניסיון של טאקויה להזיז את הירח(בעיקרון זה נכון אבל לא היה מספיק כוח..) הקטע של הטיל היה נחמד...וגם של הטריילמון. זואי:החציאת שלי יורדת למטה כלומר למעלה כלומר אל תיסתכלו עלי טאקויה:שמעת אותה ג'י פי ג'י פי:מה? ג'י פי:הירח לא עשוי מגבינה? בוקמון:קואיצ'י מתי למדת לעוף? קואיצ'י : אני לא יודע אבל זה כיף קדימה אנשים.תורכם!

Digi Lista

New member
אם כבר "תקועים על הירח"

היום ראיתי אותו(בפעם הראשונה,נראה לי שזה אחד מהפרקים שפיספסתי)וגיליתי שאני לא מבינה משהו(למעשה אחי הקטן בן 6 לא הבין ושאל ככה קלטתי שאין לי תשובה רצינית בשבילו). כשהחבר'ה על הטיל טאקויה(
) משתנה לגריימון בוער וסוחב אותם עם שובל אש,שנייה אחר כך טאקויה יושב בתא הטייס ומזיז מנועים,ואני תוהה(ביחד עם אחי בן השש...)מתי הוא הספיק להיכנס בחזרה ואיך הם לא נתקעו בגלל שהמשקל התנדנד כול שנייה(פעם טאקויה ופעם גריימון בוער שברור שהוא יותר גדול וחזק פיזית מטאקויה כילד)?זה נשמע מטומטם אבל אני רצינית,מה ההסבר מלבד "הוא השתנה כשלא ראינו וצריך לקבל את זה כמו שזה..."?

Dark SpaWn

New member
אולי את צודקת אבל...

טין זמן להיתעסק בטעויות הקטנות לדוגמא איך הוא יכול לירות אש בחלל ? הרי אש לא תיבער שם כי אין שם אוויר

Apikachu L

New member
אני לא הבנתי את הקטע של החמצן....

אם אין חמצן איך הם עשו המבורגרים?

מי מה הם עשו המבורגרים?

כאילו אין על הירח משו שאפר לעשות ממנו המבורגר(לחות לא משו שאנחנו ראינו) או שזה מיתקפה שלהם- המבורגר חריף המבורגר בלי חסה המבורג עם שום סלק מרושע וקצת חציל עצלן יא שוס!

Digi Lista

New member
זה בדיוק הזמן להתעסק בטעויות קטנות

להיפך-אני בעד לפתוח אפילו דיון על טעויות קטנות כאלה בכול עונה
זה יכול להוביל לאחלה תוצאות,יאללה ספון מה דעתך לפתוח אחד כזה על איזו עונה שאתה בוחר להתחיל ממנה וכולנו נמצא טעויות ונדון בהן?

OFIRB9

New member
פיספסתי את הפרק הזה

היום ראיתי את הסוף שלו והוא די משעמם... מילא

Apikachu L

New member
שוב בעולם הדיגיטלי!

או קיי..הפרק היה נחמד בהחלט.האיומים של הילד הממושקף ההוא על טומי היו מגעילים!והקטע של איסוף העגבניות היה נחמד...בכל מיקרה אני לא אכתוב הרבה כי כדאי שגם אתם תיכתבו!!!!!!!יאלה!מה ניסגר איתכם?

למעלה