או קיי חייבת לזוז

בת-עמי

New member
או קיי חייבת לזוז

מזעיקים אותי לבוא לכמה מאחזים חדשים ולחסום קצת צירים אז אני חייבת לזוז אולי אני יחזור בבוקר יאללה ביייייי ולילה טוב ונפלא לכולם

all

New member
היזהרו אירן ועירק

בת-עמי בדרך לעשות לכם סדר פסח וקבלת שבת

B.Shokor

New member
אני רק מקווה שתספרי לאלה שמזעיקים

אותך בשביל לחסום צירים שאת גולשת בפורום דו-קיום!!!!!!!.

קלייר

New member
כל הכבוד -נאמנה לצירים

רק קריאה שומעת ומיד רצה ,שוב לחסום צירים

eliasys

New member
צירים וצירים

במקום לחסום צירים צריך להאיץ את הצירים של לידת השלום, פרגונל למשל זה טוב.

קלייר

New member
חוסמי הצירם/תחילה עליהם להאמין

שיש עוד צירים הסובבים סביבבנו, קודם עליהם לרצות בשלום,כדי שיוכל להולד

eliasys

New member
אוליי נשלח את הצירים הדיפלומטיים

שישכנעו את שני הצדדים שחסימת צרירים מביאה צרה צרורה

קלייר

New member
הלואי וכך היה הדבר-היתי מחפשת בנרות

הלואי וכך היה הדבר היתי מחפשתבנרות כל ציר שהיתי מוצאת לשכנע שהדבר שעושים החוסמים,חוסמים את הדרך להדברות

קלייר

New member
נשלח להם עץ זית-ובטוח לא יחסר שמן

ישתלו ולעולם לא יחליד הציר גם במוחם

בת-עמי

New member
אתם בכלל לא מבינים את שעניין

של חסימת הצירים והמאחזים קודם כל הוקמו כמה מאחזים בכמה נקודות כי האויב יורה ורוצח והצבא שותק ואתמו היה ארוע של ירי של מישהו ישראלי לעבר ערבי ואנחנו לא נגררים לזה אנחנו פשוט מקמים מאחזים ותופסים נקודות חשימת צירים זה בשביל שלפחות באותו יום לא ירו שם וכן אני תמיד רצה כשקוראים לי כי לא הולכות לשם הרבה בנות וכי לפעימם אני נשארת שם רק כמה שעות אז אני הולכת ומפצה כן הם יודעים שאני כותבת בפורם הזה ומסרו לכולככככככככככםםםםםםםםם כרגע זה לא חכם הדו קיום ננקמום את דמם של ההרוגים ואח``כ כששני הצצדים ירצו שלום יהיה מקום לדו קיום

eliasys

New member
זהירות קלייר!!

כשיגמרו העצים שעוקרים לפלסטינים, יעקרו גם את העצים שאת מנשה לנטוע.

all

New member
איך הם מצליחים לערב גם עצים בעימות

הזה?

יוסי26.5

New member
זהירות קלייר

זהירות קלייר אליאס,מצטער הפעם אני לא מסכים איתך... לא יתכן שכל הזמן אנחנו לא בסדר... !!! אולי תבקש מהפלסטינים שיורידו לגמרי את עקומת האלימות.. אולי הפלסטינים יבינו סוף סוף שאני פלסטיני לא פחות מהם.... אולי הגיע הזמן שיפסיקו להתנהג כמו כנופיות רצח ברחובות וכבישים .... והגיע הזמן להתנהג כמו אנשים שקולים... ואל תגידו לי שאנחנו לא שקולים... זה לא מקובל עלי... תודה על ההבנה...

למעלה