או קיי חברה

unagy

New member
או קיי חברה../images/Emo70.gif

היו ם היה אימון פורם וכפי שכבר קראתם הוא היה בכלל לא רע, למרות שלא הייתה כמות גדולה של משתתפים... היה חבל מאוד שמיכל, טל ורמי ועמנואל לא הגיעו אז מה דעתכם על אימון פורם נוסף ב - 16.12.01 מהסיבה שרוב חברי הפורם פה הם סטודנטים ובאותו יום יש חופש לאוניברסיטאות, ולרוב המכללות. *אפשר לקבוע את האימון פורם לאותו נקודת מפגש שהייתה היום (7.12.01). מי בעד\נגד, למה... שלכם, יואב.

היי יואב.........

מה המצב?? מזמן לא התראינו...... חחחח....... היה כייף היום,ומחכה לנו עוד אימון של שמבאלה בחנוכה, אנחנו כבר נדבר על זה באי סי קיו אני אתה ומיכל וכל מי שרוצה לארגן..... ואם לא הבנת אני בעד בעד...... אבל אולי באותו מקום ואולי אפילו במקום אחר כמו הרצליה.... אל תדאג בכל מקרה מחכים לנו עוד הרבה אימונים יחד כולנו ויהיה כייף ואנחנו רק נשתפר ונהנה יותר ויותר.... שלך באהבה, עידודו הלוחם שמגב מכוניות(מזכיר לך משהו??)

unagy

New member
היי עידודו../images/Emo70.gif

קודם כל אני זוכר... לי לא אכפת איפה כל עוד אני יכול להגיע עם אחותי או ניר.. ואני בהחלט רוצה שיהיו כמה שיותר אימונים ביחד (בנוסף לשעורים של בן..). נקווה שפעם הבאה יבואו יותר, למרות שגם היה אחלה היום
יואב.

היי יאוב.........

בקשר לאימון באמת היה אחלה אפילו שהיינו קצת..... ואל תדאג יהיו עוד הרבה אימונים כאלו.....

למעלה