או קיי-זו הבעיה!

יערית

New member
או קיי-זו הבעיה!

אני תפוסה בגב רציני,מצליחה לנשום כשזקופה,בקושי מתכופפת אחרת הנשימה נעצרת. לקחתי כדורים-לא עזרו עשו לי מאסג'-ידיים של אישה עדינה,זה היה נעים אבללא שיחרר
ללכת לרופא לבקש זריקה?(מניסיונם של אחרים) לראשונה שנתפס הגב,פאק!אני מזדקנת.

Rinattt

New member
המממממ...

לא יודעת, לא נראה לי שכדאי לך להתחיל עם זריקות, יש משחה כזו לגב מיוחדת, ואחרי שישתחרר לך הגב כדאי להתחיל שחיה זה בריא לגב ועוזר המון. רק אל תזניחי את עצמך, תעשי הכל כדי שזה לא יחזור שוב... תרגישי טוב

כן, תעשי זריקה

זה ישחרר לך את הגב אבל זאת לא תרופת קסם את יודעת, הכאב יכול לחזור אם לא תשמרי על עצמך.

לא זריקה ולא הכנעה...

הימים ירפאו רק אל תכנעי לכאב אם הכאב גורם לך להטיה לצד אחד תתנגדי לו על אף הכאב חחחחחחחחחחחח שלא תשארי עקומה זה קטן עליך יומיים שלושה הכל כבר יחלוף דרך אגב איפה ידי הגבר

החתולית

New member
ללכת לכירופרקט

יש רפואה משלימה/טבעית/סינית בכל קופות החולים היום. לפני שמכניסים סטרואידים לגוף, נסי את הדרך הזאת.

r e d head

New member
בשלב ההתחלה של כאבי גב

כשאומרים זריקה הכוונה לוולטרן ולא סטרואידים. וזה דווקא כן מקובל ועוזר כ אס או אס. ללא קשר, הטיפול הכי טוב הוא רפואה טיבעית.

נטע31

New member
ללכת לרופא

כעובדת בקופ"ח במכון לפיזיוטרפיה א. לפנות לרופא משפחה (לא לאורטופד) לקבל זריקת וולטרון ב. לפנות לפיזו (עם הפנית רופא) ג. לעשות פעילות גופנית מתאימה אצלינו במכון יש בי"ס לגב שמלמד בידיוק מה נכון לעשות 5 מפגשים שמשנים לך את החיים במידה ואת מתמידה כמובן. רפואה שלמה

מזל חי

New member
זריקה לא מבקשים אלא מקבלים במידת

הצורך! חשוב קודם כל להבדק. לפעמים הכאב הוא מהתקררות ולפעמים משריר מאומץ. אני בפעם האחרונה קיבלתי נר. היה יותר נחמד מזריקה שמרדימה את המקום לעיתים לכמה ימים.

יערית

New member
תודה על העיצות../images/Emo13.gif

אכן מזל כנראה צודקת,אולי התקררתי,עדיין שוקלת עם ללכת להיבדק,בינתיים מנסה בדרך הטיבעית לתת לזה לעבור. ורק בריאות לכולם

יערית

New member
מה ז"א מה זה?

קולולולולולוווווווווווווווווווווווווו יחי המופלטות!
*וואלה רק השבוע הבטחתי לחברה שלי שהגיע הזמן להכין עבורה מופלטות*

R a c h e li

New member
ואיך הגב ../images/Emo35.gif

נשמה שלי תשמרי על עצמך אבל..... יש לשים דגש על הבצק..... יש בעיה עם העיניין.... עם או בלי שמן
איפה חיפש כשצרכים אותה

יערית

New member
חיפש../images/Emo6.gif

כבר מזמן הסכמנו שעם או בלי זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ויוצא טוב! תדיגי,יש קבלת קהל אצלך עוד מעט?למה קוקו רוצה אני אבוא לך מאחור כומו אני יודעת

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

מאחור ממממממממממ טוב נו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יערית

New member
את מצחקת עלי?

הצהלולים שלי דווקא התכווננו לאחרונה ,הם נשמעים הרבה יותר צלולים מבעבר

למעלה