או קיי... א-ל-פ-נ-ט

jinjer trip

New member
או קיי... א-ל-פ-נ-ט

נתחיל ככה: ביצועים מדהימים. או שלא הייתי הרבה זמו בהופעה שלהם או שהם באמת עושים ביצועים יפים לאחרונה (בעצם ההופעה האחרונה היתה בפברואר אז זה לא נחשב הרבה :)) בחירת שירים מעולה.. חוץ מיזה שהיה מתאים לי איזה "מדליק את הטלוויזיה" לאינטימיות של ההופעה. האווריה היתה נחמדה מאוד אבל אין ספק שהייתי מעדיפה יותר אנשים עומדים וכו' ומשתגעים קצת.. (בכל זאת האלפנט מקום פיצי.. יכולתי לראות כל פיפס על הפנים שלהם ) אבל עדיין, אחלה אווירה.. יורם מותק, נותן את כולו ורואים את זה.. המבט הזה בעיניים שלו מרגש אותי כל פעם מחדש. השירים שהיו : הלילות, תנו לי לשתות, תרימי את הראש,לפעמים, קח שירים, השיר מהגן,מאיה, שקט, ידיים למעלה,אני בא אליה, האביב הנצחי, מה נשאר, עושים אהבה, תגידי שטוב, let love in, דברים בלחש, איך זה מרגיש. זהו הפלייליסט ש"זכיתי" בו אחרי עיניים מזלזלות "את זה את רוצה"? יעני.. מה את קשורה.. למה את צריכה את הדף הזה?! אבל התגברתי=) יש לכנסייה מתופף חדש אם אתם יודעים.. מקרית חיים.. אז בהצלחה לו=) ההופעה נגמרה עם טעם של עוד.. קצת קצרה לטעמי (שעה וחצי).. תמונות ופיטפוטים קצת עם חבריי הלהקה בהחלט סגרו לי ערב נפלא.. לילה טוב מלא בדברים בלחש=) עמית.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מגניבבבבבבבב :)

לקחת פלייליסט זה כייפ P: יאאאא!!! היה את "לפעמים"!!! אני חולה על השיר הזה :( למה הם לא עשו אותו גם באשדוד? והמתופף החדש שלהם ממש מגניב
הוא היה המתופף של "נקמת הטרקטור" P: נורא שמחה שנהנת

cowgirl Ms

New member
תודה הסיקור ../images/Emo13.gif.../images/Emo80.gif

הם בהחלט יודעים לתת מעצמם בהופעות, אני ממש אוהבת את זה ^^. תתחדשי על הפלייליסט
. תמונות? שימי פה!

jinjer trip

New member
יהיו אבל מעטות

שבוע הבא אחרי רוק עצמאות אני אפתח את הפילים..:))

moshit1

New member
איזה כייייף../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אני כ''כ מקווה להיות בהופעה בבארבי. אוף.... ואחלה פלייליסט... [:

למעלה