או קיי אני חדשה......

נצחית

New member
או קיי אני חדשה......

אהבתי את הראש שלכם.... אז ככה... אני מתה לדעת איך פורצים למחשבים כי אין לי מושג ואף פעם לא ניסיתי אז זה אומר שאין לי יעד בנושא.. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך פורצצים למחשבים בשיטות פשוטות בשבילכם (קשות בשבילי)

nebbuchadnezzar

New member
לחדשה

הרבה לפני פריצות וכאלה תתחילי בללמוד את הדברים הבסיסיים פרוטוקולים , מבנה רשתות , ראוטרים , gateway firewall , proxy , dns , netbios , ethernet port , subnet mask , ip address , ping , tracert , nmap , bruteforce , sniffer , בטוח שכחתי עוד כמה דברים פעוטים כמו אלה כשתסיימי את כל החומר תוכלי עם קצת מזל והרבה זמן לפרוץ איך סתם לפרוץ mmmmmmmmmmmmmmmmm לא מרשה לספר

נצחית

New member
איפה אני יכולה.........

למצוא חומר על כל מה שאמרת .... כי זה היה סינית גמורה בשבילי.... איך אני ידע בדיוק איך משתמשים בדברים האלה?

...

זה שאת חדשה לא נותן לך ``הנחות`` (שזה יהיה ברור) וזה אומר ---> קטילה או קי : אנשים אני במצב רוח טוב (בחופשה) אז אני פחוט ``קטלן`` ויותר רחמן : אז ככה חמודה זה שאת בחורה וחדשה לא אומר כלום! את צריכה לפני כל שאלה שלך לכבד את העונים לשאלות כלומר תיקראי את מה שכתבנו !!! - חוסר כבוד וזילזול אלינו מצדך.........

נצחית

New member
וואו סליחה על זה שנשמתי פה.....

אז ביג דיל ביקשתי ממכם שתעזרו קצת לא רוצה לעזור אל תעזור... אני ילך כמה צעדים אחורה כרק כדי לראות מה אתה כתבת....!!! תיראה איזה כבוד אני נותנת לך!

טרמפיסט

New member
דוגמא בשידור חי

והרי לך דוגמא, נצחית שלי, כמה החבר`ה פה אנטיפטים ולא מסבירי פנים.

mmm

New member
לפעמים, אבל...

אני לא מצדיק תגובות לא הולמות, ואני לרוב גם לא מאפשר כאלו. הפורום נועד לכוון, כמו כן לעזור, אין הצדקה לתשובות אנטי חברתיות, אבל אין גם הצדקה לשאלות החוזרות, של--- איך לפרוץ ---- או איך להרוס. הפורום נועד לעזור, אם ברצונכם לשאול שאלה על מה שלמדתם, ואתם לא יודעים את התשובה, אשמח לתת קישורים ותשובות שיעזרו לכם, ואני בטוח שגם שאר חברי הפורום ישמחו לעשות זאת. מנהל פורום האקרים והתגוננות mmmmmmmmmmmm.

SubLiminal

New member
אתה באמת האקר...?

שמע... אני מנסיון קודם, הייתי מנהל את פורום ההאקרים של נטקינג. אם אתה נותן מושגים כמו איי פי אדרס, פינגים, פרוטוקולים ועוד... אולי תתמצת קצת על כל מושג? תן לי דרך אחת בה אתה יכול לפרוץ. לאתר או למחשב. אני אתן לך את מספר האיי סי קיו שלי כדי שתנסה לפרוץ לי. רק אם תפנה אליי באי מייל. בקיצור. אני לא אוהב שאנשים משחקים אותה האקרים והם בעצם...סתם ליימרים... בתודה. קובי.

...

אתה אומר שאני אנטיפטי נכון ? תחשוב שוב !!! הינה שאלה : אני בחורה חמה וסקסית - למדו אותי איך ליפרוץ :) בבקשה ... s-g-t : לכי קיראי את ההודעות הקודמות - ועיזרי לעצמך על ידי כך.. טרמפיסט : s-g-t אתה ממש רע ורשע ולא נחמד - אני אעזור לך חמודה מה שאת עושה זה לוקחת סורק פורטים וכו .... ואחרכך denial of service ... ואז את הולכת למחלקת exploits ... טרמפיסט --> שתוק !!!! תפסיק לעשות את עצמך מבין !! ya newbie !!

N0

New member
גם N0...

אהב את הראש שלך... אם את רוצה N0 יכול בדיוק לעזור לך על ידי הקמת קבוצת האקריות שהולכת לשלוט בעולם... אם את מעונייתנת להצטרף תשלחי אי מייל לכתובת של N0* *יש לצרף תמונה ! N0 נו באמת אנשים שלחו לכם את השאלה הכי צולעת בעולם בדמות אישה ונפלתם לזה כמו זבל... ובכלל בקשר לבחור הטרמפיסט אני לא מבין מה אתם עוזרים לו הוא צועק על כמה שאנחנו לא עוזרים לאף אחד ואנחנו זבל.. אז כדי להראות שאתם לא זבל אתם עוזרים לו. לN0 הוא נראה כמו סנוב מתנשא ותחלס אין לו כח לכאלה... N0

mmm

New member
איך אפשר לפרוץ?!

היתה השאלה הראשונה ששאלתי אבל לאט לאט אנוכי הבין שזו לא הדרך, למעשה זו יכולה להיות הדרך אבל היא לא מובילה לאף מקום. לקח לי זמן להבין את זה...אבל הבנתי לבסוף שהדרך היחידה היא ללמוד, ללמוד עד שמבינים ואז ללמוד עוד, ואז אחרי שאנוכי ראה את הדרכים האחרות החליט לנטוש את זאת. השאלה היא מה את תחליטי... פורום האקרים והתגוננות!!!.

למעלה