או-קיי, אני בעד:

או-קיי, אני בעד:

שנקבע שעה כללית מדי יום שבה כולנו נוכל להיפגש בצ´אט של "להרגיש טוב" אם נרצה ונוכל... נניח, בשעה 23:00 ?!?! מה דעתכם?!?!
בן

Kaya

New member
לאאאאא, אני לא יכולה להכנס לצ´אט

בגלל שאני עדיין מחוברת לאינטרנט דרך העבודה שעבדתי בה ויש לנו חסימה מצ´אטים... אל תעזבו אותי אותי לבד
טוב נו, If you love somebody - set him free לא? אז לכו... קשקשו כאוות נפשכם ואני אשוטט במקומות אחרים... על מצפונכם

גיל.

New member
23:00 היא שעה טובה!

אני לא מבטיח שאוכל להכנס כל יום, אבל מבטיח להשתדל! (המלה האחרונה יצאה לי בהתחלה עם ג´ במקום ד´ בטעות... מזל ששמתי לב...) מצפה לדיווחים בפורום אחרי כל צ´אט!!! איזה כיף לי פה!!!
כבר אמרתי לכם שאתם פשוט עושים לי טוב יותר משאני עושה לכם טוב???

סיון b

New member
גילוש !!!!

אז כמה דברים: א. אם לא היית שם לב לאות ג´ שהתפקששה בטעות... היינו מבינים, אתה היית מסמיק
(ג´ינג´ים מסמיקים בקלות, לא????), וזה היה בסדר, למרות המשמעות שלה....
... ב. אנחנו לא עושים לך יותר טוב משאתה לנו!!!!!! חמוד, זה הדדי, אני חושבת! ו... אין כמוך! אז תשאר איתנו. ותודיעו לי אם אתם נכנסים לצ´אט, אה? אני.

גיל.

New member
סבאבה!

למרות שהיום לא אוכל להכנס לצ´אט
כי אני לא בבית... לא נעים לי לתפוס פה את האינטרנט יותר מדי זמן, כי אני בבית של הורי זוגתי... לא נעים... זה תופס את הקו... אני מצטער...
כידוע, עד יום ראשון אני פחות נגיש... וזה באמת הדדי!

סיון b

New member
לא נורא....

נו, טוב, נסלח לך, ורק בגלל שהזלת דמעה בהודעה הקודמת... גם אני לא אוכל, כנראה, להיכנס בערב. בטח נצא או משהו, ואם לא אז אני אלך לישון מוקדם, כי אני נוסעת מחר לטייל קצת. מסלול או משהו.... אז... מקווה שנוכל להיפגש בצ´אט בפעם אחרת, ותגיד לכולם!!!!!! יאלללללה ביי. ומה אין כאן אף אחד יותר????

סיון b

New member
לא נורא....

נו, טוב, נסלח לך, ורק בגלל שהזלת דמעה בהודעה הקודמת... גם אני לא אוכל, כנראה, להיכנס בערב. בטח נצא או משהו, ואם לא אז אני אלך לישון מוקדם, כי אני נוסעת מחר לטייל קצת. מסלול או משהו.... אז... מקווה שנוכל להיפגש בצ´אט בפעם אחרת, ותגיד לכולם!!!!!! יאלללללה ביי. ומה אין כאן אף אחד יותר????

למעלה