או.קיי אז ככה...

או.קיי אז ככה...

שנה הבאה אני עולה ליב' ואני מתכננת איזה שינוי חד בעצמי.. אני אוהבת לשנות!!! אני מתכוונת לעשות כמה דברים: החלקה בשיער. נזם באף. לשנות סגנון לבוש, להוסיף אביזרים וכאלה.. מה דעתכם?? יש לכם עוד הצעות?? כמו למשל, איזה גוונים כדאי להוסיף לשיער (צבע חום עם גוונים בלונד).. איזה תסרוקת.. וכו'..??

שמעי יש לי שאלה אלייך...

מה עוזר לך שאת עושה את כל השינויים האלה? כאילו זה לא שאני לא כזאת.. אבל לעשות שינוי אמיתי צריך לשנות משהו באופי ובפנים ולא במראה החיצוני...

תשמע, אני מבינה לגמרי את השאלה..

אבל השינוי , הרצון אליו לא נובע משום מקום.. זה פשוט משהו שבא לי לעשות כל תקופה מסוימת... את האופי שלי אני לא רוצה לשנות, כי כל עוד אנשים מכבדים אותי כמו שאני אז טוב לי.

O Boy

New member
למרות שאני עייף - תשובה...

תראי, שינויים זה תמיד טוב, גם אני ככל שנה עושה שינויים לקראת השנה החדשה... אם תשימי תמונה שלך זה יהיה ממש טוב... ואם לא אז אלו עיקרי השינויים החיצוניים האפשריים: שיער - תספורת חדשה עם גווני בלונד שווים, החלקה (אם מתאים לך כמובן), סגנון לבוש - אם מה הלכת עד כה? איזה סגנון? איזה אביזרים הוספת? אם תעני על השאלות האלה אפשר יותר לעזור לך ולכוון אותך לסגנון לבוש שונה עם אביזרים בהתאם.

דבר ראשון, תודה שענית.

תשובות לשאלות שלך, מתאים לי פן מאוד, בגלל זה שאלתי אם תתאים גם החלקה- ואני רוצה לדעת לכמה זמן זה יחזיק בערך.. אם מישהו יודע.. הסגנון לבוש שלי היה פשוט למדי, ג'ינסים וטישרטים עם נעלי ספורט וזה בגלל העובדה שאני גבוהה, משהו כמו 172 ואני לא אוהבת להגביה את עצמי עודי יותר. אני לא רוצה לשנות את הסגנון בקיצוניות כי סבבה לי ככה, אבל להוסיף כל מיני טבעות וצמידים וכאלה.. ושוב, תודה על ההתייחסות

אמממממ......

אני חושבת שהחלקה מחזיקה בעיקרון לתמיד, אבל פשוט השורשים גדלים ולכן צריך לחזור עליה כל כמה זמן.....אבל אני מציעה שתחשבי על זה הרבה לפני שאת מחחליטה אם לעשות, אני יודעת שאם עושים את זה על שיער מאד מתולתל אז צריך לעשות על זה עוד פנים, ואז זה קצת סיפור......ובאמת לא רוצה לבאס אותך אבל גם אומרים שזה די הורס את השיער...אני מציעה שתשקלי את זה טוב...אבל אם את באמת רוצה אז אני מציעה לך שתלכי על זה

תשמעי,

יש לי שיער יחסית חלק אבל אם הוא אחרי מקלחת הוא נראה נורא- חלק עם גלים ולא מובן כזה.. אני יודעת שזה הורס את השיער אבל אחרי שהשורשים יגדלו אני לא אעשה יותר והשיער שלי יחסית נורא בריא.

אה וגם...

אם את רוצה להוסיף טבעות וצמידים וכאלה..אז פשוט תוסיפי חחח... ובקשר לעוד הצעות - את יכולה לנסות להתאפר יותר, אם את לא מתאפרת עכשיו ורצה שינוי.....יש מאפרות כאלה שמייעצות לך ומתאימות לך איפור....אני בעצמי רוצה ללכת לאחת כזאת. ובאמת, אם כבר מדברים אז אולי מישהו מכיר איפה אפשר לקבל כזה ייעוץ? אני יודעת רק שבקניון ארנה יש כזאת חנות של איפור....והם נותנים חינם שעה ייעוץ בנושא שאת בוחרת (נגיד: איפור יום יום, איפור ערב) אבל בטח הם אח"כ מנסים למכור את המוצרים שלהם, אז תתכוננו...בכל אופן מישהו מכיר עוד מקום?

O Boy

New member
בתשובה לשאלתך על איפור -

יש את חנותה של המאפרת שלי גפני "מייק אפ ארט, בקניון רמת אביב. היא עצמה המאפרת שם.

O Boy

New member
מממ... או, קיי, תשובות...

תראי, אם את אוהבת פן שהשיער עם נפח לא כדאי לך לעשות החלקה. החלטה שלך אם להתמודד עם פנים יומיומיים, כמובן שההחלקה מקצרת את הזמן שאת עומדת מול המראה עם הפן בלפחות חצי. אם את אוהבת שיער שהוא "קרשים" (בלי נפח) אולי שווה לך להחליק את השיער. חוץ מייעוץ זה אני ממליץ לך להתייעץ עם ספר. בקשר לסגנון הלבוש, הבנתי שאת מעוניינת בהוספת טבעות, צמידים וכדומה. אני ממליץ לך ללכת לחנות "סטאף" בשינקין או ל"סטאף" במתחם קסטרו תל-אביב. יש שם צמידים אופנתיים, מחליפים שם דברים והסחורה לא נשארת אותה סחורה, תמיד מתחלפת. בטוח תמצאי שם אביזרים מעניינים
או קיי?

leevice

New member
אל תשימי יותר מדי אביזרים

שלא תראי כמו דוכן בטיילת של אילת...

O Boy

New member
../images/Emo6.gif זה בטוח ../images/Emo3.gif

הכל בפרופורציה

למעלה