או קיי...אז ככה...

shanikoo

New member
או קיי...אז ככה...

החלטתי שאני צריכה להראות נוכחות.. רציתי להראות נוכחות. נראה לי שטיפה הזנחתי את הפורום בזמן האחרון. וזה הפורום שאני הכי אוהבת. את האנשים כאן אני הכי אוהבת. אז מממ... כן,יש קצת בלאגן בפורום.כמו בחיים. אבל אני מקווה שהבלאגן שהולך לי בחיים כרגע עוד יתברר כבלאגן טוב... לא זוכרת מי כאן אמר,שכל סוף של משהו זה בעצם התחלה חדשה.. קלישאתי בצורה מטורפת,אבל מה אני אגיד...זה נכון. אני באמת מקווה שיבואו עלינו רק דברים טובים וברכות,אלוהים יודע שלכל אחד מכם כאן מגיע... מממ... מה עוד? עכשיו זה כבר אולד ניוז,אבל מאוד נהניתי במפגש.. בדויה,את מדהימה!כל כך שמחתי לראות אותך! ואת כל השאר,סופסוף לראות פנים מול פנים... לא כדאי שאני אתחיל עם שמות. באמת שנהניתי..אני חושבת שראו עלי כמה מאושרת הייתי. באמת היה לי טוב שם. ו..... יש פה כמה פנים חדשות... סנופי וליטון... ברוכים הבאים,אני רואה שאתם משתלבים מצוין... וזהו בערך... מבטיחה להקדיש יותר זמן,גם לפורום וגם לעצמי. אוהבת אותכם מאוד שניקו

מורני !

New member
שניקו

את יודעת... את יכולה ללכת ולחזור והמקום תמיד יהיה בשבילך אותו הדבר... אף אחד כאן לא יילך לשום מקום.. :) כן .. ראו עלייך כמה שאת מאושרת... ואגב.. את רוקדת מדהים!!!! אממ .. וגם שרה מדהים .. :).. אוהבת אותך .. ומאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך... מואהההה!!!

shanikoo

New member
פחחחחחחחח אם את אומרת...

רוקדת מדהים? שרה מדהים? פחחחחחחחח..... אבל אם את אומרת... מי אני שאחלוק על מנהלת הפורום?:) כן.. היה אחלה... והיה טוב לראות אותך:) מתה עליך! מוווואאאאאאאההה

bduya

New member
כן... לא חולקים עליה.

תאמיני לי... שהיא יודעת מה היא אומרת. (חחחחחחחחחחחחח ואם היא אמרה שאני יפה אז בכלל..) סתם סתם סתם... שניקה, יופי שבאת אני כ``כ מאושרת. עשית לי את הבוקר... ואני רוצה לראות אותך שוב! יאללה כבר מתי את באה??? מתה להדביק לך איזה נשיקה ככה במצח!! (פחחחחחחחחחחחחחחחח) ולהתכרבל איתך במיטה (פחחחחחחחחחחחחחחחחחח) סתם מורני... אני לא אמשיך- הכל תמים. אהההההה ונאסטי זה לא מה שאת חושבת שאת קוראת.. ;-)

למעלה