או.קיי. אז החלטתי....

Azazel

New member
או.קיי. אז החלטתי....

לאמר את האמת, לפני זה חשבתי שאין מצב. עשיתי חשבון קטן, והצטרפות למפלגה כלשהי, שבה אני אוכל לפעול, זה עדיף מכלום, מה גם שמסתבר שיש אנשים שמסכימים עם דעותיי במפלגה (וזה מאוד מאוד הפתיע אותי, להגיד את האמת).. אז... אז... החלטתי להצטרף למפלגת העבודה
עכשיו, השאלה שלי, היא: איך אפשר לעשות את זה? ואיך אני אוכל לדעת שיש אנשים עם דעות כמו שלי בסניף שאליו אצטרף? (אני גר בחיפה) מצפה לתגובות שלכם....

Locutus

New member
גם אני מעוניין להתפקד,

אני תומך ותיק, אבל עדיין לא התפקדתי, איך מפתקדים???

Azazel

New member
ממה שידוע לי, הכתובת היא אחרת

www.avoda.org.il והאתר הזה, יכול להיות CLONE, או משהו... (כדי לקבל כספי תרומות?) בכל אופן, זה אותו דבר, אי אפשר להצטרף (והDESIGN גרוע, אגב)

הנה עוד

אני הכי אוהב את: www.labour.org.il אבל שלושת הכתובות אמיתיות, הבעייה היא שהשניים שצינתם מדי פעם מתקלקלות, מה שאני הבאתי תמיד בסדר.

Azazel

New member
או.קיי. מי המפגר שעיצב את האתר../images/Emo35.gif

גועל נפש.... כל פעם שאני פותח אותו זה מעצבן אותי יותר ויותר.. בכל אופן לא ראיתי מקום להרשם...

timorita

New member
יושבת כרגע ועדת מיחשוב במפלגה

יושבת כרגע ועדת מיחשוב במפלגה, לבנות אתר חדש ומשוכלל.

Alexco

New member
אני מברך אותך על ההחלטה

אף על פי שאין לי הרבה מילים טובות להגיד על מפלגת העבודה, בהחלט עדיף על להיות "חסר בית פוליטי בישראל".

Azazel

New member
גם אני לא אוהב אותה במיוחד במצבה

הנוכחי, אבל ראיתי שיש אנשים ( צריך להוריד את הכובע לפני EVERMAN) שמסכימים איתי בדברים רבים. שימח אותי מאוד.

EverMan

New member
זה בסדר , גם EVERMAN

לא אוהב אותה במיוחד במצבה הנוכחי. אבל היא עדיין המפלגה היחידה שטוענת לכתר , ושמסוגלת לקחת את השלטון , ובו זמנית מקיימת את רוב הדעות שלי בצורה כמעט חלקה.

Azazel

New member
היא כן?

העבודה תפסיק ההפרטה? העבודה תקים מפעלים, ותלאים מפעלים?

Azazel

New member
../images/Emo35.gif

אני חושב שהיא לא תקיים את רוב המצע החברתי שעליו אנחנו נוכל להסכים. אני נכנס למפלגה ( וכן, אני נכנס! ) כדי לנסות לשנות, לא כי אני ממש אוהב מה שאני רואה (למרות שאינני רואה משהו יותר טוב)

EverMan

New member
היא תקיים את המצע הכי

חברתי מכל מפלגה אחרת בישראל. וכן , בהחלט, נכנסים בשביל לשנות. גם את המדינה , וגם את המפלגה מבפנים.

אתה תומך בעקירה מלאה של כל היישובים

היהודיים (לא ערביים, חס וחלילה, הרי זו גזענות), ביהודה, שומרון ועזה?

ש

שלמה איזקסון

Guest
העבודה לא תוימכת בעקירת כל הישובים

העבודה תומכת בתפיסה שתקנה לישראל את מירב הביטחון. יציאה מרוב השטחים,שמירה על גוש אריאל ,מעלה אדומים וגוש עציון שהם המרכזיים ביותר מבחינת כמות המתיישבים ביו"ש.אנו מאמינים כי את המשאבים הבטחוניים שמשקיעים כיום בשמירה על התנחלויות והתחרפות בגדה יש להשקיע בביצור מרחב התפר וגדר הפרדה רציפה ובלחימה עיקשת בטרור.

ברור... ברור...

אבל העובדה שאהוד ברק הציע לפלסטינים את כל יהודה, שומרון ועזה, נעלמה מעיניך...

למעלה