או...עצוב לי...

או...עצוב לי...

ועברי לא מצליח לעזור לי.. חברה,הפורום מתייבש...אתם שמים לב.?? בא לי לעשות שירשור בדיחות הכי מצחיקות בעולם!!! אני מתחילה..... ילד אחד שוכבר במיטה,וצועק לאמא שלו שבסולן-"אמא......תביא לי מיץ פתל..." אז האמא אומרת" תקום חלבד... אז הילד אומר שוב "אמא...תביי לי מיץ פתל... ואמא צועקת לו"תקום ותביא לעצמך..." אז הילד צועק עליה-"נו..אמא!!! מה הבעיה!!!!" אז האמא אומרת "אני אקום ואביא לך סטירה אם לא תשתוק כבר!!!:" אז הילד אומר "אז כשאת קמה לתת לי סטירה,תביאי לי בדרך מיץ פתל..." חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה .. מצחיק אה... ואל תגידו שלא!

mushmor

New member
טוב דבר ראשון..

לא מתחילים פורום של בדיחות ב-"עצוב לי" דבר שני: איש אחד הולך נופל לבור מטפס הלך להביא סולם נופל שוב לבור ומטפס למעלה והולך הבייתה :)

מרילנצח

New member
בע.......

בלונדינית כבדת משקל באה לדיאטיקנית ואומרת לה שהיא צריכה עזרה בלרדת במשקל, הדיאטיקנית אומרת לה : תאכלי יומיים רגיל ביום השלישי תדלגי ואחרכך עוד יומיים תוכלי... ותחזרי אלי עוד שבועיים.. את אמורה לרדת בין 3 -5 קילו.. אחרי שבועיים הבלונדינית חוזרת רזה וחטובה.. הדיאטיקנית אומרת לה, או אני רואה שזה עזר לך.. אז הבלונדינית אומרת לה, כן רק שביום השלישי כמעט התחרפנתי.. הדיאטקנית שואלת??: ממה? מהרעב? הבלונדה עונה: לא , מהדילוגים!!1

טוב .... אז ....

השירשור לא היה מוצלח כל כך! חבל מאוד! רציתי קצת בידור בפורום-כנראה כולם עצובים או סתם אין להם כוח לשירשורים המפגרים שלי...

אה...אז האפשרות השניה?!

שאין כוח לשרשורים המפגרים שלי?!? חחחח.. הגיוני-גם לי אין כוח אליהם!

הנה בדיחה!

אחת הולכת ברחוב שני אנשים עוצרים אותה ואומרים לה 'יש לך קרש' הבחורה מוציאה מהתיק בקבוק של תינוק נותנת לבחור ואומרת לו 'קרש?! אני מעדיפה גליל' חיחיחייחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי מצחיק נכון?

mushmor

New member
חס וחלילה!!!!

זה דפקה טוב שאת עושה אותם.... אנשים! לשתף פעולה בבקשה!!!

למעלה