או מיי גוד!!
אני לא יודעת אם קראתם על זה עדיין אבל זה בטח מופיע בכל העיתונים! הווו אני עומדת לבכות
לשם שינוי זה לא קשור לסכסוך הערבי-פלשתיני. זה על ילדה בגילי. 14. גם היא מהמרכז.. שעברה התעוללות נוראה בידי "חברות" שלה! כשקוראים את הכתבה הזאת, שכולה בעצם נכתבה על אותה ילדה, או לפחות מה שנשאר ממנה, פשוט.. לא יודעת זה זעזוע עמוק! הילדה הזאת, מה שהיא עברה.. החיים שלה נהרסו! זהו, היא כבר מחוקה. היא בוכה בלי לשים לב באופן טבעי לחלוטין, גופה הושחת, היא שוכחת דברים בלי הרף...
זה כל כך עצוב. שתי בריונות פליליות מהמרכז החליטו להחזיר לילדה שריכלה עליהן. הן זמנו אותה לשיחה וחיכו לה בחוץ בגינה שלה. הן הביאו לשם את החברה שלהן והתחילו בנקמה. ראשית הן הרביצו לה חזק. מכות רצח. הילדה המסכנה נסתה לברוח, אבל הן כל הזמן תפסו אותה. אי אפשר לברוח. הן תפסו אותה. סופית. אח"כ, הילדות התחילו לעשן סיגריות.. ולכבות את מה שנשאר על גופה של הילדה. הן תלשו שיערות מראשה, והשאירו שם קרחות. הן קרעו את חולצתה וחזייתה ונתנו לבנים שמסביב לראות. הבנים שרקו. הן הכריחו אותה לאכול את הדשא של הגינה ולנשק את רגליהן. הן עשו לה גם עוד כל מיני דברים, לטענת הילדה, אבל היא לא זוכרת. קשה לה. בסוף.. הן זרקו אותה לזבל. והילדה האמינה שזה הסוף שלה. שאין יותר ממנה. עכשיו.. היא בבית. הבנות במשטרה. אבל היא יודעת שעוד מעט אחד מהחברים שלהן יבואו אליה. היא יודעת שמתישהו הבנות יצאו מהמשטרה. וזהו. אני חושבת שפחות או יותר.. כאן הסתיימו החיים שלה.
וזה לא בסדר..
אני לא יודעת אם קראתם על זה עדיין אבל זה בטח מופיע בכל העיתונים! הווו אני עומדת לבכות