או מיי גאד!!!

או מיי גאד!!!../images/Emo2.gif

היום סיוון התפשטה!!!! לאיזה רמה היא הגיעה!!!!
גועל נפש.... בעעעעעעעעעע מה החרמנים פה חושבים על זה?

בושה ממש...

ולמה את שואלת מה החרמנים חושבים על זה?? חרמנים יהיו שמחים שהיא התפשטה..

יש לך הוכחה??? שאת סתם אומרת!!!

יש לך הוכחה בכלל???????????????????????? או שזה מקנאות?????????????????????. תתבישי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאאאאאאאא

אני אומרת לך!!! היא הורידה את החולצה! לא האמנתי חשבתי שהיא יותר נורמלית מכולם אבל טעיתי.

buzaglo

New member
../images/Emo12.gif....../images/Emo10.gif......./images/Emo7.gif....../images/Emo14.gif../images/Emo41.gif

אני מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד מקווה שזה לא נכון
יא רבנית קוק...את בטח שוב מגזימה
אולי.. הכי הרבה היא הייתה עם בגד ים.. ואם את משקרת...

החרמנים אוהבים התפשטות....

נרקיסטית..... החרמנים אוהבים התפשטות.... מי שאומר אחרת הוא צבוע.... סיוואנוש נמצאת מקום שני בדירוג.....והתחרות נגמרת מחר 23.3 בחצות...ברור שהיא מנסה לעשות מאמצים להגיע ראשונה....היא הייתה מקום שני בתחרות להוואיי.....וגם עכשיו בתחרות לאילת היא מקום שני....וברור שזה מתסכל.....להגיע מקום שני תחרות אחרי תחרות אחרי תחרות....ואני מניח שגם את אם היית משתתפת בתחרות ככל הנראה היית מתפשטת אם היית מקום שני בפעם השניה ברציפות.... אז לא צריך להיות צבוע, ואני מניח ש-90% מהגולשות היפות בבלוג המשתתפות בתחרות, אם היו מגיעות למקום שני יום לפני הסיום= אז 90% מהן היו מתפשטות.... אז לא צריך לעשות מזה סיפור...חוץ מזה שראיתי בבלוג בפורום שפוליס התבטא שמותר להתפשט - מותר לעשות סטריפטיז...וגם ראיתי בבלוג בפורום מישהו שאמר שגם אלוהים מרשה להתפשט..... אז נרקיסטית, עם כל הכבוד....ויש כבוד....לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור......גם קארין התפשטה...... קשקשני של הצאט 22.3.2004

אוקיי...

חרמנים לא יתנגדו לראות את כל זה כי מילא יש להם כאבי ביצים אני? אני בחיים לא אתפשט לעיני אנשים שרק מסתלבטים עליי!!! אם אני אמורה לזכות זה בגלל מי שאני ואיך שאני משדרת לא בגלל הגוף שלי! אז אין לי מה יותר לומר..

הכל מכור וידוע מראש."התפשטות" כמו

שנאמר אצל תפוז!!! או התפשטות זה לא סקס. ממש לא זה מותר מה קרה לכם? אתמול מנהל הבלוגים היתה בחדר של הלינוי הרקדנית וראתה אותה עם מכנס קצר הכי צמוד והכל חשוף,,,, לא זה לא סקס זה מותר... כוס אמא של כל התחרות הזאת ממש לא אכפת לי ... מה הפרס הבא?? לנגב חומוס אצל אבו מוסא ביפו??

הפרס הבא=להביא לך 20 כושים לתחת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא אפססססססס תרנגול הומו פחדןןןןןן תפסת רגליים קרות אהה יא אפסס??? חחחחח טחחחח פחחחח פחדןןן

פרגיתי

New member
Mלך הסטלנים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Mלך אתה גדוללללללללללללללללללללללללללללללללל

shanibe

New member
אני ???? ../images/Emo12.gif

יש לך טעות מותק - לעולם לא התפשטתי - יש הבדל בין שמועות ובין זה שתפוז הורידו אותי אנני יודעת מה השיקולים שלהם היו (וכן טענו שהתפשטתי) אבל בהחלט - לא התפשטתי - לא רקדתי בתחתונים וחזיה ולא נעלים.דיברתי, רק דיברתי. כן קצת קשה לראות שמשהי משיגה רייטינג רק מדיבורים... כן הראתי קעקוע ובאותו רגע ראו את הפרופיל של השד שלי, זה לא היה מתוכנן - וגם לא ראו ברור, אז על תתבסס על שמועות. תודה. קארין

למעלה