או מיי גאד!

Pagra Baleben

New member
או מיי גאד!../images/Emo152.gif

איזו זוועה! לילכוש, שימי בפורום צער בעלי חיים http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=363337

גגגגגגגגגגגאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדד

לאנשים יותר אין לב??? האבטלה כל-כך משבשת את המוח שעושים את זה??? שאודי זוהרי ינסה את זה על עצמו כי לקוף יש יותר שכל ממנו

Silver Fox

New member
ניבי, מי שאומר את זה...../images/Emo82.gif

לא פחות גרוע. כבר למדתי מזמן שאם אתה עושה למישהו משהו רע שהוא עשה לאחר אתה לא פחות גרוע ממנו. סבל של אחד לא מצדיק סבל של שני. נכון שזה מה שמגיע לאורי זוהרי, אבל זה לא טוב שזה יצא לפועל... הכי טוב - שאורי זוהרי יהיה במאסר עולם בכלא!!!!!!!

הקוף נראה כזה מיסכן....

אכשיו בטח כואב לו!!! יו...נישבר לי הלב אחרי שראיתי את זה!!! ניבי את צודקת.....לאנשים אין לב....... יו איזה מיסכן יורדות לי דמעות אכשיו!!! זה כזה עצוב...מה ניסו לעשות?!?!? להרוג אותו ואז להחיות?!?!?!?!?!?! אני בכריזה, בהלם אני לא יודעת מה הם ימשיכו לעשות... לאכול אנשים?!?!? לנשק כרישים?!?!?! לירקוד עם תנין מת?!?!? אין לאנשי מעבדה לב.... אני אומרת לכם......... זהו שירשור על קופים בעלי זנב ארוך (איך שהאישה אמרה את זה...) שירשור לזכר הקופים המסכנים
ועוד הרבא נרות....יו......

לילך, את ממש צודקת...

אבל זו דעתי הכנה, שמי שפוגע בחיות, יש לו פחות שכל מהם.

Silver Fox

New member
ניבי, זו גם דעתי...../images/Emo82.gif

זו גם דעתי שלאנשים האלה מגיע עונש איום ונורא, אבל אם נעשה עליהם ניסויים כולם יתחילו לעשות ניסויים אחד על השני, לא יוותרו והעולם שלנו יהיה יותר מגעיל ונורא ממה שהוא עכשיו... אנה, את צודקת. כולם להדליק
לזכר כל בעלי החיים שאי פעם נהרגו בניסויים וסבלו
כשראיתי את הכותרת - לא יכולתי להמשיך לקרוא את הכתבה ולצפות בסרטון! מצטערת, אבל אני רגישה מדי.

Nemo Girl

New member
ובהשפעת זה../images/Emo107.gif

החלטתי לעשות את עבודת הנושא אישי שלי על זכויות בע"ח

למעלה