או לא!!!!

או לא!!!!../images/Emo7.gif

אני לא מאמין שזה קורה לי... אבל אני צריך עזרה! פירמטתי את המחשב היום והתקנתי מחדש את כל הסימסים. עכשיו! אני זוכר שכשקניתי את האנלישד לפני כמה זמן, אז אחרי ההתקנה החלפתי את הספרייה user data הראשית בקודמת בשביל שאני אוכל לשחק באותן משפחות. אז היום עשיתי זאת שוב ואין! מה שראיתי היו רק כל חלקות האדמה בלי בתים! בלי סימים! ניסיתי להכניס לתוך הספריה המקורית (כאילו החזרתי אותה) את כל הבתים והסימים שלי, אז קיבלתי רק את הבתים בלי הסימים! מה עושים עכשיף?! אני רוצה את הפרבר שלי בחזרה כמו שהוא היה לפני כן! פליזזזזזזז...!

elcool

New member
אז אתה יודע מה זה אומר?

לתבוע את מקסיס על בסיס ריגשי על זה שנקשרת לדמיות ולקבל מליון דולר פיצויים!!!!!

LOL..קשקשני!../images/Emo185.gif

אררררר..... הסתדרתי בעצמי! כמו תמיד! רק שמקסיס לא טורחים להוסיף בחוברת שלפני שמתקינים את אנלישד לא צריך להזיז את המחיצה יוזר דאתה בכלל.. פשוט להשאיר אותה שם! ואז בזמן ההתקנה מתווספים לשם קבצים שקשורים למשחק בעעעעעעעעעעעעעע ואני כל הזמן התקנתי והזזתי את המחיצה סתםםםםםםםםםםםםם! עכשיף כל הבתים וכל הסימים שלי חזרו! אגב ת´ם יודעים שאני משחק באותם סימים כבר שנתיים! כאילו יצרתי אותם כשהסימס רק יצא ומאז כל חבילת תוספות אני משנה את היוזר דאתה שאני אוכל לשחק עדיין בהם..ארררר חחח עשיתי להם מסיבה מירוב ששמחתי שכולם חזרו!

למעלה