או, יופי שאני פה

איב.

New member
או, יופי שאני פה

כי באמת שאני צריכה עזרה, ובגלל כל המתח, והלחץ, והעצבים שנורא לא טובים לעור הפנים - כבר שכחתי לאיפה אני צריכה לפנות. תאמרו פסיכולוג אני אגיד אולי, תאמרו פסיכיאטר אני בטח אהנהן בחיוב, תאמרו אולי שמו לי משהו בדיאט קולה אני בטח לא אכחיש - אבל בבקשה, אל תסתכלו עליי ככה. האמת היא, יאיר, שאני באמת צריכה את עזרתך. מבין, אני, אל תראה אותי ככה, בחורה עממית אני. באמת. בד``כ מחוברת, המון פעמים גם מעודכנת, מבינה, יש כאלו שייחסו לי הגזמה בכמות גסטרונומית או הזדהות ישירה עם מאדים, ולפעמים אפילו יגידו שאני שנונה. מה לעשות, כזאת אני. אבל כשזה מגיע לאיזור ה`לא נודע` תמיד מתעוררות ספקות. תלויות, לא תלויות, זה למאבחנים, אבל עכשיו אני צריכה אותך (בתנאי שתתנדב לעזור, כן?). אני בת מזל גדי. 3.1.85, 23:50, תל השומר. אופק? אופי? התאמה? משהו? אני הרבה יותר משאשמח. אולי אפילו זה יסדר לי משהו או שניים בראש. ואז, אתה יודע, איך אומרים - צעד קטן לאדם, צעד ענק לאנושות. המון תודה. :)

מרוב מלים לא הבנתי מה את רוצה

והאמת שאת בחורה כל כך אינטליגנטית, שגם ממש לא צריכה שום יעוץ. אבל אם כן - למה שלא תעשי את זה בצורה מקצועית ואמיתית ?

איב.

New member
אוי, אבל רק הכרנו

אפילו עוד לא - בלי קפה, בלי קוראסון, איך אתה יכול כבר לדעת דבר כל כך מופשט? :) רציתי רק לשאול בנימוס, אם אפשר, אם הגיוני, אם מותר, אם יש מצב - בו תאמר לי את האופק שלי ומה הוא אומר, בהתאם לתאריך הלידה שלי, זה הכל. וזיוני שכל? בהם אני מתמחה. אל תקח אישי, רק תנסה להתמודד, טוב?

למעלה