steelwater
New member
או... חשוב מאד
אני לא יודעת עם זה ספויילר או לא אבל אני בכל זאת שמה את זה בספויילר. זה לא קשור לעלילה אבל זה קשור להמשך של סקראבס אחרי העונה החמישית.
אוי, אני לא יודעת אן זה נכון אבל זה נורא ואיום!!!!!!!!!
קראתי שזאק מתכוון לעזוב את הסדרה!!!!! Scrubs will return, as you know, in 2007 for it's next season. However will it be the last? Nothing is official yet on Scrubs but one thing seems to be clear. The upcoming season will be Zach last season! Yes, Zach will pull out of Scrubs even if it's picked up for another season. Zach tells Premiere Magazine "My guess is that this will be my last season (on Scrubs)." He goes on to add, "Whether or not they continue without me, I don't know."Why is he leaveing the hospital? "I have had this amazing run on the show and I love it and I'm so grateful, but I want to make movies full time." he tells Premiere. אם הז נכון זה ממש נורא! אני לא יודעת מה אני יעשה. ממש קיוותי שיהיו עוד הרבה עונות של סקראבס. אם הם ימשיכו את הסדרה בלעדיו זה יהיה ממש רע. זה ממש יגרום להרגשה רעה ויהרוס את הסדרה. אני לא רוצה שהסדה תיגמר. איפה נראה את כל השחקנים האלו? וגם אם הם כולם יצליחו וישחקו בסדורת ובסרטים זה סבבה אבל אבל השילוב שלהם ביחד הוא כל-כך טוב וזה יהיה ממש עצוב כשהסדרה תיגמר.
אני לא יודעת עם זה ספויילר או לא אבל אני בכל זאת שמה את זה בספויילר. זה לא קשור לעלילה אבל זה קשור להמשך של סקראבס אחרי העונה החמישית.