או-אה ..

danihashamen

New member
או-אה ..

רציתי לשאול אתכם משהו.. יש מישהו שניגש ממש קצת אחרי המינימום לטסט ראשון ועבר? מעניין אותי מה האחוזים של זה.. היום (עכשיו) היה לי שיעור 25.. והמורה שלי קבע לי עוד 3 שיעורים לשבוע הבא. הוא אמר שאחרי שלושת אלה, הוא רוצה יום ראשון הבא לעשות לי טסט פנימי, ולשים אותי כבר בטסט חיצוני ביום שני. מה דעתכם? ללכת על זה? אני מרגיש מוכן, והמורה שלי אומר שאני נוהג טוב מאוד.. אבל אני לא סגור (ואם אין לי בעיות, אני לא רוצה סתם למשוך ת'שיעורים כי גם ככה נגמר לי הכסף בקרוב :ס)

Lina147

New member
אצלי בכיתה

2 ילדים ניגשו אחרי 28 שיעורים שזה המינומום ושניהם עברו טסט ראשון.

adidas88

New member
בטח

ידידים שלי: טסט 1 עבר אחרי 24 שיעורים טסט 1 אחרי 22 שיעורים טסט 1 אחרי 29 שיעורים טסט ראשון אחרי 29 שיעורים

green witch

New member
למה עברה על החוק?

אוליי אלה שעברו אחריי 22 ו24 שיעורים עשו שיעורים של שעה שהמינימום שלהם זה 19.

adidas88

New member
נכון

אבל הוא ביקש פרופורציות אז הראתי לו אתה יודע שיש כאלה-מה הקטע?

Krishi

New member
אהמ...

אם אתה מרגיש מוכן.. אז על מה אתה לא סגור? אני מכיר כמה חבר'ה שעברו טסט ראשון אחרי 28 שיעורים... שום ביג דיל.. אם אתה מרגיש מוכן לך על זה..

danihashamen

New member
אני מרגיש מוכן,

אבל אני לא בטוח שאני יודע הכל 100%.. הזינוק הייתה קצת בעיה אצלי, אבל השתלטתי על זה פחות או יותר.. זו הדאגה העיקרית שלי, אבל אם נניח ובזינוק האוטו ידרדר טיפה עד שאני מתחיל להתקדם זה בסדר, נכון? המורה שלי אמר שאין בעיה.

Krishi

New member
אממ...

זה קטע שתלוי בטסטר... אבל אם יכבה לך האוטו ולא תדרדר ותשלט על המצב מיד, תניע ותמשיך לנסוע רוב הטסטרים לא יכשילו על זה..

NewUser4

New member
זה תלוי.

אם האוטו מדרדר מעט מאוד אז ניחא. אבל אם ההדרדרות משמעותית, ובטח ובטח אם היא מסכנת את הרכבים מאחור, אז כבר לא ניחא. אם הרכב נכבה, לא נורא, הדלק אותו כראוי (שלא יקפוץ, במהירות, וכד') והמשך בנסיעה. כמובן שאם הרכב נכבה באופן שיטתי יכשילו אותך.

samata

New member
סחבק פה :)

חבר שלי עבר שלשום טסט ראשון אחרי 28, היום עבר מישהו מהכתה שלי אחרי 28 ואני עברתי לפני 86 ימים טסט ראשון אחרי 28 שיעורים [עוד 4 למנייאק ^^). יש לי בשכבה עוד כמה שעברו טסט ראשון על 28-30....לא סגור כמה בדיוק.

galbo

New member
גם אני טסט ראשון

אחרי משהו כמו 35 שיעורים כי לא היה טסטים חודש שלם. ולי נגמר המלווה 4 ימים אחריך , שבוע הבא בדיוק. יום שישי.

danihashamen

New member
וואלה..

כבר נבהלתי.. כי רוב האנשים שאני מכיר לקחו מעל 40 שיעורים :|

כמה זמן לא הייתי פה...

עשיתי רשיון לפני שלושה חודשים וקצת ומאז לא הייתי פה
עברתי תיאוריה ראשונה, עשיתי 28 שיעורים ועברתי טסט ראשון. על ידני

MrJacKasS

New member
אני מכיר אחד

שעבר תאוריה ראשונה, 28 שיעורים וטסט ראשון ביומולדת 17 שלו! כמה מושלם יכול להיות?!?

למעלה