או אה מה קרה

kliuter

New member
או אה מה קרה

אריק שרון אכל אותה עכשיו הוא צריך להתפטר מה אתם אומרים ?

Levish2002

New member
תשמחו את הרגעים האחרונים

כי לא הבאתם אותנו לשום מקום הליכוד הוכיח שוב שהוא מפלגה שנשלטת בידי קיצונים מספר אנשים שחושבים על עצמם ולא על טובת המדינה כל המתנגדים פונים לשרון בנימה המתנשאת שהם רוצים שהוא יוביל אותם ולאן? מה הוא אמור להגיד לבוש ? שזהו אין תוכנית? זהו יום עצוב למדינה לשלום ולמתפקדי הליכוד

KnifeX

New member
אתם קיצוניים ושונאי ישראל

איבדתם כל קשר לעם היהודי ולארץ ישראל.יבוא יום ואתם לא תישארו פה ותתאיידו מפה!!!! "שמאלנות זה לא הבעת דעה,זה מצב נפשי"

Levish2002

New member
יכול להיות שאתה צודק.

יכול מאוד להיות שלא נהייה פה באמת אבל לא כי אני רוצה בכך אלא בגלל שהדרך שאנחנו הולכים בה (תודות למתנגדי תוכניות ההתנתקות) היא הדרך לאבדון אי אפשר להחזיק את הכל בסופו של דבר המאזן הדמוגרפי ינצח הבעייה עם הימין הקיצוני שהוא לא מסוגל להסתכל מעבר לארץ ישראל השלמה ליום שבו הפלסטינים יגידו - "ניצחתם, תספחו אותנו" אי אפשר יהיה באותו יום גם להישאר מדינה יהודית וגם דמוקרטית אני רוצה להחזיר את עזה וחלק מיו"ש כדי שהבנים שלי (וגם אני) לא יחיו בדיקטטורה ערבית או לחילופין במדינת אפרטהייד שרומסת זכויות אזרח. חבל שהראייה של הרבה מאוד אנשים במדינה הזאת מסתכמת בעתידו של חבל ארץ כזה או אחר ולא בעתיד המדינה כולה.

Levish2002

New member
יכול להיות שאתה צודק.

יכול מאוד להיות שלא נהייה פה באמת אבל לא כי אני רוצה בכך אלא בגלל שהדרך שאנחנו הולכים בה (תודות למתנגדי תוכניות ההתנתקות) היא הדרך לאבדון אי אפשר להחזיק את הכל בסופו של דבר המאזן הדמוגרפי ינצח הבעייה עם הימין הקיצוני שהוא לא מסוגל להסתכל מעבר לארץ ישראל השלמה ליום שבו הפלסטינים יגידו - "ניצחתם, תספחו אותנו" אי אפשר יהיה באותו יום גם להישאר מדינה יהודית וגם דמוקרטית אני רוצה להחזיר את עזה וחלק מיו"ש כדי שהבנים שלי (וגם אני) לא יחיו בדיקטטורה ערבית או לחילופין במדינת אפרטהייד שרומסת זכויות אזרח. חבל שהראייה של הרבה מאוד אנשים במדינה הזאת מסתכמת בעתידו של חבל ארץ כזה או אחר ולא בעתיד המדינה כולה.

KnifeX

New member
ומה תהיה תשובתך

לגבי הגליל?הרי יש שם רוב ערבי,ובכלל ערביי ישראל מהווים כ 25% מאזרחי המדינה,אז אולי ניסוג מהגליל(מה יש לנו לחפש שם?)וגם מהמשולש. לא יעזור לכם כלום.ישראל תצטרך בשלב זה או אחר ל-ס-ל-ק את כל הערבים שנמצאים בשטחינו,כאשר רובם הגדול ייקבל פיצויי כספי! ואל תגידו לנו שכל העולם יהיה נגדנו..ישראל היא מעצמה גרעינית ואף אחד לא ירצה להיתעסק איתה.

Levish2002

New member
גליל

אני מעדיף להתמודד עם מיליון ערבים ולא עם 5 מיליון זה לגבי הגליל ולגבי הנשק הגרעיני - אתה יודע שהתשובה שלך היא לא רצינית ויכול להיות שנצטרך לעשות טרנספר לערבי הגליל אבל זה עוד רחוק אי אפשר לטעון את הטענה שלך על ערביי הגליל כטענה למה לא להשיג הסדר או פתרון עם הפלסטינים כי על פי ההגיון שלך אסור להשיג פתרון עם הפלסטינים לפני שמשיגים פתרון עם כל הערבים בעולם, ואולי גם עם כל המוסלמים ואין לזה סוף אז צריך להתחיל ממקום כלשהו ועזה היא מקום טוב להתחיל בו.

KnifeX

New member
לא! זאת בדיוק הבעיה

כי אם היום נוריד ישובים(חס וחלילה) בגלל בעיה דמוגרפית,כשנגיע לגליל אנשים תמימים מסוגך יגידו:"חברה אין מה לעשות צריך להיות ריאליים אומנם גוש שגב ויתר המצפים בגליל חשובים למדינת ישראל אולם המציאות הדמוגרפית...."ואת זה אני רוצה למנוע. חוץ מזה תקרא טוב בספרי ההיסטוריה ותשים לב כשהקימו את תל אביב בשנת 1910 היו ביפו 9000 ערבים!!! ואף אחד לא שאל איך 100 אנשים יוכלו לחיות בתוך אוכלוסייה עויינת כזאת... אני חוזר ואומר רק עקירה של כל הערבים מישראל תוכל לשים קץ לסיכסוך שלנו איתם למרות שהסיכסוך שלנו עם מדינות ערב,לצערי יישאר לנצח.

למעלה