אותנו לא יעלימו

ejikipod

New member
אותנו לא יעלימו

המצעד הוא לא זימה והוא יחזור על עצמו ורק יגדל ויתחזק!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=kipikipod

חזק חזק ותתאמץ

נדבר שיגיע הקץ אתה בטח מבין דבר מדבר אז עוד נגלה על איזה אש אתה תבער

ejikipod

New member
עם כל חריזת החרוזים שלך

הייתי אומר שאתה יותר מתרומם ממני....!

בחסות

נכתב במקום אחר למישהו אחר אך לחץ לבוא וכאן להשתתף גם אתה נהייתה פסיכולוג כל מי שיוצא נגד הבהמות האלה הוא מ...... בתחת? מה אתה אומר פסיכולוג? כבר אי אפשר לדבר נגד הזוהמה הזו תשמע אחי פסיכולוג עיברי אתה עמדתה יחד איתי על הר סיני שמעת באוזניך כן אחי באוזניך שמעת את אלוקיך מזהיר ממשכב זכר משכב בהמה מלשכב עם אמך ולדפוק את אחותך אבל כבר שכחת קולה 2500 שנה וכבר שכחת אז אני בה להזכיר כי העתיד שלנו לא מזהיר משהו תיכף מתעורר עלינו אחי כמקיץ מחלמות נמחה אנחנו ושללנו נשקע בתהומות וכבר היינו בתנור עכשיוו על המחבת מתפצפצים כבוד שכור נצרפים כמעט נשרפים לאט ובשיתוף חטא העגל

ejikipod

New member
אני במקומך הייתי מוותר על החרוזים

ראפר לא תהיה... ולשכנע אף אחד לא תצליח עדיף שתשב בשקט ויהיה לכולם הכי טוב וזוהמה זה מה שיוצא לך מהפה ולא מה שאני עושה בחיים שלי

יהודי טובה אתה

את עוד תביא אסון לעם אתה תראי עוד ישפך פה דם בגללך בחסות "מי לה אליי"

חשבתי כי הפורום על דו קיום בין

יהודים לערבים הדיון למעלה הזכיר לי סיפור קטן אחד שספינתו טבעה בים נסחף לאי בודד ושם גילה לשמחתו קולוניה של 6 נשים שנסחפו לשם בשנה הקודמת. נשים כידוע יודעות להסתדר וקבעו סידור עבודה הוגן: כל יום הוא שייך לאחרת, בשבת יום חופשי. בתחילה גיבורנו היה מבסוט מהסידור אך במשך הזמן הותש והיה מחכה בכליון עיניים לשבת. יום אחד שומע צעקות מן החוף, הנה נסחף אלינו עוד גבר. בשימחה רץ לחוף לראות מי יחלוק איתו את המטלות שלו. נסחף לחוף בחור צעיר שמיד מסתכל עליו ואומר "ואללה, יש לך תחת יפה". אומר גיבורנו במפח נפש "ואללה, הלכה לי גם השבת"

הולך ושב

בחסות פרק ב ל"קוצים ב" השתדלת להתרחק מהדימוי של החיקוי שלך להפסיק לפרש את מפרשייך השתדלת במודע להיתקרב להיתקרב לעצמך פעמיים שרו לך על זה! המלאכים כתבו לך את זה! והנה באת והשתדלת להששתף בטקסים ולא רק בחגים ומועדים ולא רק להקיז קצת מדמך והתכנסת בעצמך והתעתפת בדמותך ועשית חשבון נפש בנפשך היה לך קשה עם זה? יצרך השלים לך עם זה? התקרבת התקרבת לעצמך כי היית רחוקה פעמיים פעם אחת מדמותיך ופעם מדמות מחקייך נסערת בנפשך מחאת לעצמך כפיים חשבת שאת גבורה בלי דיי זה לא מוקדם מדיי? את שונה מהדימוי של הדימוי שלך אך התקרבת איזה פסיק או שניים אך את עדיין רחוקה רחוקה מעצמך פעמיים תשדלי על זה עד מי מנוחות בין הערביים בין השמשות שקדי על זה למדי על זה עד שיחד נשכב על החוף בחופי מבטחים באין סוף בחסות "פרקים מיומנו של חוזר בתשובה" ובשיתוף "עד מתי אהובתי ניגרת עוד ניגרת על סלע הלב מתי כבר תימס האבן תימס האבן ויפרוץ כאבבב כאבבבב"

אתה מבזבז כאן את הכישרון שלך

למה לא תוציא כמה ספרי שירה לילדים ולמבוגרים ותוכל גם להתפרנס מזה? או אולי אתה מתאמן עלינו עד שתגיע לרמה הנאותה להוציא את הספרים הללו.

ejikipod

New member
למה להשקיע כל כך הרבה אנרגיה

על כתיבת שירים על אנשים שאתה שונא... ? אתה בנאדם חלול ומשועמם ובאשר לספרי ילדים... אולי כשהוא יגדל כשרון... אז נחשוב עליו.

אעבור גם את זה

ביקשתי לקיים יחסי ציבור פתחתי פה חמדה של סיפור כמה איברים נכנסו לעיבור אצל השמאלנים יצאתי בור עכשיוו הם עושים לי שיעור בזובור משפיל ומבזה אבל עברתי את פרויד ואת הפרפסיכולוג הזה אז אעבור גם את זה חלמתי שצמח לו איבר המין לגודל כזה שלא תאמין והוא מתגלגל אחריוו כמו סיר ריק של חמין צועד איתו ועל כולם משתין מנפח את החזה עובר ממין "למין" מין נקבה כזה נו נראה אם אצליח לעבור אתזה היא באה לפגישה לובשת שפם היתה לה עמידה של מפקד קומנדו ים ביקשתי קצת רכות וחמימות גם כי אני קר וקשה אבל עברתי בצומת גאה אעבור ליד זה והנה סיעה של רעולי פנים צועדת חגורות ושלום ודרור מתחננים לרגליהם על הארץ שם השיר עד מתיי ניפול על בירכיים בטח לא תאהבו גם את זה אבל עברתי את עראפת קליע בתחת אש קולחת אלמנות ויתומים ופעוטות עם קרחת שכבורים על הארץ מתחת עברתי פרעות מאורעות תרפט כל עברי מלא בדם ונישבר לי מכל זה כן נו נישבר לי הזה אבל עברתי את פרעה אעבור גם את זה

סלוניק

New member
../images/Emo66.gif יה יה מאדרפאקר יה

עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Azazel

New member
../images/Emo66.gifלזכותו של סאבלימינל יאמר

שאינני זוכר התבטאויות הומופוביות שלו.

למעלה