אותך...

אגו זי

New member
אותך...

רוצה אותך קרוב קרוב.. רוצה את חיוכך למרוח.. ואת שפתייך לגמוע.. רוצה את עוצמתך לזרוע בתוך ליבי לפרוח.. ואת..את הרחוקה כל כך מתקרבת אלי מבלי משים ואת מחשבותי ריתקת בדמותך הלא נודעת גם ממרומי גילי התרגשתי ותקוות וחלומות פיתחתי ולרגע לא חששתי ולרגע לא היססתי הן באל אחד האמנתי וכל ימיי על ברכיו חונכתי גם אם מדים לא לבשתי את האל תמיד כבדתי לקום איתך בבוקר לטייל איתך לעת ערב יד ביד בין עלי שלכת נרקום חלום בשמי התכלת תום לבך ויושרתך את ליבי חדרו ברוך בתולי רגשותייך ואש להבותייך ואני אליך נכנע ואני אליך נזרק כמו לאבד שליטה נמשך אל כור מחצבתך נשרך

יקירי

אתה כותב נפלא, באמת מרגש ונוגע ללב. אבל כאן זה לא מקומך. כמובן שאתה רצוי, אך הגיל הממוצע כאן הוא 20, לא נעים, אבל יש כאן בנות שאם את שולח להן מסר, גלוי או מוסווה, זו תהיה עבירה פלילית.. אתה צריך למצוא פורום, שמתאים ליכולת היצירתית המדהימה שלך, עם בנות בגילך, שיידעו להעריך את מי שאתה, ואת מה שעברת. אתה מתבזבז כאן.

אגו זי

New member
יקירי..אני מניח על סמך מסרים שאני מקבל..

שיש כאלה שאוהבות את השירים..אז למה למנוע מהם?

אין סיבה למנוע

החתימה שלך מדברת בעד עצמה. "האם את האחת?" דיברתי עליך, להבהיר לך איפה אתה נמצא. משהו שם נאה אחרת ממה שאתה מתאר. אבל לבריאות.

אם כך

אתה ממליץ לשנות את שם הפורום "שידוכים-חרדים לבני 20"?? נו באמת... אם כבר הייתי ממליצה לו לפנות לפורום ספרות/שירה או וואטאבר...

ליטאי613

New member
הוא כותב בסדר גמור

שחכתם שאיפשהו חלק משידוכים יש בו חלק קטן קטן קטן של זוגיות/חיזורים/אהבה איך מה שאנשים חושבים שזה אהבה. לא משנה

למעלה