אותך

אותך ../images/Emo23.gif

אותך , לחבק כל לילה לגעת בפלומה של עורך להצמד לנחירות נשימתך ולא להתעורר להתחבר אליהם.... לדעת שיש חיים שפמך הארוך מדגדגים את פני ועיניך הירוקות מאירות את הלילה שערך , כמו מגע של משי עוטפות את רגלי . אוי כמה עצומים געגועי אליך וכשאני רחוקה לבי איתך כמה אני שמחה...שיש לי אותך

טומי*

New member
איזה יופי רותי ../images/Emo70.gif

ברנש מאושר, זה האיש שיש לו אותך שפם ארוך...הממממממ... זה לא ההוא מההסתדרות נכון?

בואו נעשה רגע חושבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבריך היפים והרגישים רותינקה העלו בי מחשבות שלפעמים אנחנו לא נותנים מקום של כבוד לתקוות שלנו ואנחנו צריכים לתת את הדעת למה שהכי היינו רוצים שיהיה לנו, מה שהיינו רוצים להשיג ואיך. ולמחשבות האלה אני מוסיפה סיפור קצר שקיבלתי מחברה טובה. הסיפור על ארבעת הנרות: "ארבעה נרות בערו לאט. הבעירה הייתה כל כך שקטה, עד כי יכולת לשמוע אותם לוחשים. הראשון אמר: "אני השלום אבל אף אחד לא מצליח להשאיר אותי בוער לאורך זמן, עדיף שאני אדעך לי" ואז כבה הנר ונמוג. השני אמר: "אני אמונה! הבעיה היא שאני כבר לא כל כך שימושי, אולי עדיף שאדעך לי ואכבה ואז כבה הנר ונמוג. לפתע פנה השלישי ואמר: "אני אהבה! בהתחלה פחדתי לומר את זה. אנשים מתעלמים מהקיום שלי ולא מבינים את החשיבות שלי. הם אפילו שוכחים לאהוב את הקרובים אליהם ביותר... וכך במהירות כבה אף הנר השלישי. לפתע... נכנס ילד קטן אל החדר וראה את שלושת הנרות הכבויים. "מדוע אינכם בוערים? הלא אתם אמורים לבעור לנצח?" שאל הילד והחל לבכות. פנה אליו הנר הרביעי ואמר: "אל תדאג, כל עוד שאני בוער יהיה ניתן להבעיר את כולם חזרה, אני התקווה!!!" בעיניים בוהקות לקח הילד את נר התקווה והבעיר בשנית את שאר הנרות. הבעירה של התקווה חייבת לדלוק לנצח, לעולמי עד ואז כל אחד מאתנו יוכל לחוות: תקווה, אמונה, שלום ואהבה!!!" רק טוב!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

יודע ש...

New member
הייי לכולם, חזרתי

הרבה זמן לא הייתי מי התגעגע חוץ מגחלולה? חזרתי וקראתי את כל מה שכתבתם קונן אחי אין כמוך אתה המלך של הפורום למרות שאני גם אוהב את השירים של פנינת ורותי ופאנק וכל השאר אבל אין ספק אתה המלך. חבל לי שאתם לא ממשיכים שרשורים טובים שמתחילים כאן אהבתי את החזיות חח ואת השירשור של רותי אני אוהב במיוחד אולי נלך על זה? מה אתם אומרים? ואם אתם שואלים איך היה לי אז... היה קשה מעייף זוגתי מאוכזבת אבל החיים זה לא פיקניק ולפעמים אני באמת שואל מה התקוות שלנו ואיך אפשר ליישמם

חן (*_*)

New member
ברוך שובך אלינו ../images/Emo140.gif-ולגבי תקוות...

התקווה התקווה- היא חלום לימים טובים יותר התקווה -לחיות בשלום בארצינו ולא במקום אחר התקווה-למצוא אהבה או לשמור על זו שישנה להתעורר עם בוקר עם חיוך בעיניים להתכרבל במיטה, לא לבד, כי אם בשניים לאהוב באמת, להבין גם בלי מילים לצפות ביחד בזריחה- חבוקים.... התקווה -היא צורך להגשים בעצם, התקווה היא החיים מאחלת לך רק טוב !

שלום עליכם יודע ש.........../images/Emo140.gif

אתה צודק יודע ש.... גם לפי דעתי צריך היה להמשיך את השרשור של החזיות.....! אבל צריך שיהיו כאן גם שירים,אתה יודע, מין רגיעון שכזה לפורום המשתולל . אני יודע שנעלמת להרבה זמן,מפני שהיית עסוק בבניית עסק חדש מאחורי בורסת היהלומים.... אבל יש לך הזדמנות לספר מה עוד למשל עשית, מפני שהיית מאוד חסר לי כאן. ותודה לך על חופן המחמאות!

אני ואתה ...

המגע שלך על הגוף שלי גורם לי לחוש צמרמורת קלה הידיים שלך מטפסות על גופי גורמות לי להוציא אנחה של תקווה מפי להביט בך מסתכל עלי לראות אותך מנשק לשפתי להסתכל עליך כשאתה מפשיט את בגדי להרגיש כיצד אתה נושם , מתאווה בתשוקה מופלאה להרגיש אותך על הגוף שלי להרגיש את כולך איתי ובחדר חושך שולט על האור ואור נרות קטנים מרצדים להם מעין מרקדים ומוזיקת הרקע מתנגנת לה בשלווה מוזיקת עולם .. מוזיקת נשמה ואני ואתה בעולם משלי ושלך שום דבר לא מפריע שום דבר לא משנה זה אני ואתה

מעניין מה שאתם כותבים

מעניין שרובכם עוסקים באהבה שבינו ובינה. שמתם לב?? שוב ושוב אתם אוהבים לעסוק במילה הזו שאתם כל כך הרבה משתמשים בה אממממ איך קוראים אותה?? אהבה
מעניין, מעניין מאד!!! ויודעלההההה געגעתי מאאאאאאד ומה יהיה עם זוגתך? הא?? למד מהצוות המוביל כאן! אפילו בתיבת נוח שמו שניים שניים לא??
ומה הבאת לנו מתנות??? רק טוב!!!

שרון כפרה שלי................../images/Emo140.gif

תמיד אני עושה את אותה טעות ונכנס לכאן לפנות ערב,ומה אני רואה? יאממייה שרון,מאיפה הבאת את המילים המרגשות האלה? אני בדרכי לשדה דב,אנחת לקרא ערב, כדי לממש את הפנטזיות שבשירך.

למעלה