אותי מרגיז

יודיX3

New member
אותי מרגיז

שאומרים לי שאני לא בסדר. עצת נפש באה מתוך איזה אקסיומה שהומו ודתי זה משהו לא מקובל ולכן אני צריך לקבל טיפול או משהו. הפוסל- במומו פוסל- אני מציע לכל שליחי ורבני עצת נפש שלפני ששולחים הודעות אלי בפרטי או כאן בפורום שיסתכלו במראה.

3ba5bun

New member
ושלא תגיד שאני גולש בשבת...

לא אני זה שמבעיר את אש טורבינת החשמל באישור של הדתיים שיוכלו לחיות בנוחיות גם בשבת ולהאשים את שעון השבת שבביתם. תודה!

im BLACK sheep

New member
אני תוהה

איזו דת פתוחה להומוסקסואליות, והאם הדתיים הם המדד לדת.

Dancing mad

New member
דתות מזרח-רחוקיות.

למונותאיזם יש נטייה כזאת לשנוא אנשים.
הדתיים, לצערי, הם מדד לדת, למרות שהם לא הרוב. זאת משום שהרוב המסורתי פשוט נתקע באמצע ולא מביע עמדה בנושאי דת, וזה משאיר מקום למיעוט הצעקני-פנאטי להשתלט עליה והכעיר אותה.

im BLACK sheep

New member
התכונתי לומר בעצם

שאין זו חות דעתו של ארגון מסויים אלא של הדת עצמה. ובקשר לדת ולדתיים-איזה מקום יש לשפוט את הלוגיקה הדתית ע"פ ההתנהגות של מאמיני הדת?השכל הישר בודק את הדברים ולא התנהלות של אנשים כביכול או לא כביכול דתיים.

Dancing mad

New member
תרצה או לא,

הדתיים הם אלו שאכפת להם מהדת, ולכן משתדלים לייצג אותה. אתה צודק בקטע של השכל הישר, אבל היגיון טהור וקפוא לא עובד על מסות של אנשים שעוקבים אחרי אידיאל מסוים (קרי- הדת). זה כבר סוציולוגיה.

im BLACK sheep

New member
הבנתי.

ובמה זה פוטר אותי מלבחון את הדת במאזני השכל ולהתחייב למסקנות?

im BLACK sheep

New member
תסביר אותך

אם כל האנשים בעולם עושים מעשים לא נכונים ומתחזים לדתיים זה נותן אוטומטית פטור לשפויים שיכולים ללכת בדרך הנכונה?

3ba5bun

New member
אני מבקש לא לזלזל בפנאטים דתיים.

בימי בית שני או בסופו ליתר דיוק הם אלו ששמרו על הדת היהודית וכמותם האנוסים בכל הזמנים. גם היום צריך פנאטים למשמרת לדורות הבאים.

למעלה