אותי מעניין לדעת

אז ככה.........

יום היית תחרות טובה כול המשדרים הכי טובים שידרו היום במקביל זוג מהחלומות,,רונית סקסית 23... שרלילונת בלילות (חשפנית לוהטת)והיו עוד כמה ממש טובים וזאת תחרות אמיתי .לא רק רונית וזוג מהחלומות זה תחרות... תחרות טובה באמת זה שעוד כמה מישתתפים טובים מתחרים יחד ...תחרות זה שהכי טובים מתחרים רק היה חסר את walking legend ואת כוכבית ועוד כמה ואולי שכחתי מי הם ואז עם כול אחד היה פותח בלוג בניפרד זה היה באמת תחרות טובה ככה היו יודעים מי באמת הטוב מבניכם ולא רק לפי רייטינג , אבל זה לא ממש משנה העיקר שהיה לכולם בהצלחה וכול מי שיזכה לא חשוב מי זה היה אני מאחלת לו בהצלחה מואה אוהבת אותכם

אותי מעניין לדעת

לאין נעלמו כמה הודעות שכתבתי פה אני לא מבינה עד שסוף סוף מישהו כותב משהו נורמאלי ההודעה נימחקת?

תלוי מה רשמת

אם זו הודעה מכוונת לרעה נגד המערכת,אז את נמחקת אם זו הודעה רעה ומאיימת כלפי המערכת,את נמחקת ונחסמת אם זו הודעה של התססה למריבה,או שאת אמיתית מדי[ראה מיד שאלה הבאה] את נחסמת אם את לא צבועה מספיק את תחסמי ולא חשוב הקשרים שלך,פשוט ככה זה פה,לתמדי להתרגל לזה

מה לאחל לכולם

בהצלחה בתחרות זה משהו רע?..וליפתוח לאנשים את הראש להגיד להם שהם לא צרכים לריב אחד עם השני ולקחת את הכול ברוח ספורטיבית זה רע?...(ואני באמת שלא אמרתי כלום נגד המערכת ואפילו לא הזכרתי אותם בהודעות שנמחקו)טוב נו כניראה צריך רק לריב פה ..ולהיות קצת צבועים אבל לי קשה להיות צבועה אז מצדי תמחקו את ההודעה ....ממש חבל אין לי מה להגיד מלבד זה שאני ממש מאוכזת ממכם

אני אחזור על ההודעה שלי

שתבין במה מדובר...אלה המילים שכתבתי "אנשים מה ניסגר איתכם?...תפסיקו לריב אחד עם השני זאת רק תחרות תקחו את הכול ברוח ספורטיבית ועל תריבו אחד עם השני אני חברה של זוג מהחלומות ושל רונית ואני באמת מאחלת לכולם בהצלחה בתחרות רק חבל לי שאתם רבים בניכם אוהבת אותכם בהצלחה לכולם
" האלה המילים שכתבתי פחות או יותר ..והינה הזדמנות לחדש את ההודעה (בתיקווה שהיא לא תימחק)

טעות קטנה

רשמת פה משהו יוצא דופן ברוח ספורטיבית ועל תריבו אחד עם השני אני חברה של זוג מהחלומות ושל רונית ככה שזה נוגד את הריבים,אסור לך להתערב,רק להביע דעה

זה מה שעשיתי.. הבאתי דעה לא התערבתי

אני רוצה שהיה לכלום טוב פשוט חבל שהם רבים זה הכול אני לא רוצה לתערב אני רק אומרת מה שאני חושבת זה הכול וחוץ מי זה אם זה נוגד את המריבה בניהם מה רע בזה מה עדיף שהם יריבו בניהם? במקום שאנשים פה יסכסו בנהם שיפרגנו ויעזרו להם לא רק להם לכולם זה מה שאני חושבת וזה מה שאני אומרת

soofgania

New member
סקסית

ההודעה שלך נמחקה כי היא היתה בתוך שרשור שביקשו שימחק ואם יש הצדקה לכך,מוחקים. לעיתים אי אפשר למחוק הודעה אחת בלבד משום שתגובות אחרות צמודות לה. כך שהמחיקה לא היתה מכוונת להודעתך.

כי גברת איכסית 23 מכחישה את הנאמר

עלייה ובכתה להנהלה שימחקו את ההשמצות כשלמעשה אלה דברים אמיתיים, אף אחד פה לא שיקר לגבייה, הכל אמת לאמיתה. אבל... לה, לאיכסית 23 מותר להשמיץ את כולם. בכל תחרות חדשה שיוצאת היא פתאום מתעוררת לתחייה, מלכלכת על כולם ופוגעת בכולם ואז בוכה להנהלה "אבל לא עשיתי כלום... כולם מקללים אותי ואומרים עליי דברים לא נכונים, תמחקו". גברת איכסית23 השרופה והטיפשה, מה שנאמר כאן על אחותך ונמחק, הוא נכון, את באמת עשית זאת בשידור. חשבת לרגע שכולם כאן טיפשים? זה הרי נעשה בשידור, כולם שמעו וכולם ראו, את לא יכולה לעשות את כולנו סנילים. עם מי מהנהלת הפורום את מקושרת שהיא מוחקת לך את כל ההודעות שלא מוצאות חן בעינייך? צדקו כאן אחרים שאמרו: את מלאת רוע.

למעלה