אותי זה קרע מצחוק עמוד פארודי מCIVIL WAR 4
ה הנסיך של אריאל New member 28/11/06 #4 XDחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif מה המוח של היטלר עושה באוסף של משהו של דיסני . יכול להיות שזאת מזימה של דום... או שאת מזימה של ebay להיפטר ממוצר שהם לא יימכרו לעולם ס__O.
XDחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif מה המוח של היטלר עושה באוסף של משהו של דיסני . יכול להיות שזאת מזימה של דום... או שאת מזימה של ebay להיפטר ממוצר שהם לא יימכרו לעולם ס__O.
E El ad New member 30/11/06 #6 לא ממש הבנתי.. זה אמיתי? למה שגאון כמו ריד ריצ'ארדס יעשה דבר טיפשי כל כך כמו להחיות את היטלר ולתת לו את הגוף של אחד מהגיבורים החזקים ביותר? אלא אם כן לא עודכנתי והוא איבד את רמת המשכל שלו. הוא גם נראה די צעיר בתמונה.
לא ממש הבנתי.. זה אמיתי? למה שגאון כמו ריד ריצ'ארדס יעשה דבר טיפשי כל כך כמו להחיות את היטלר ולתת לו את הגוף של אחד מהגיבורים החזקים ביותר? אלא אם כן לא עודכנתי והוא איבד את רמת המשכל שלו. הוא גם נראה די צעיר בתמונה.
ה הנסיך של אריאל New member 30/11/06 #7 עוד לא הבנת../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif זה לא ריד,זה ג'וני שהתחפש לריד D: נאמ .
עוד לא הבנת../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif זה לא ריד,זה ג'וני שהתחפש לריד D: נאמ .
E El ad New member 1/12/06 #8 אתה רציני?איך אני אמור להבין את זה? לא קראתי את הגליון. מישהו יכול להסביר מה הולך שם? ולמה אף אחד לא מזהה את ג'וני - זה לא שהם דומים..
אתה רציני?איך אני אמור להבין את זה? לא קראתי את הגליון. מישהו יכול להסביר מה הולך שם? ולמה אף אחד לא מזהה את ג'וני - זה לא שהם דומים..
E Evil Beast New member 1/12/06 #11 ועמוד די טוב, אם תשאלו אותי. היה גם אחד על HOUSE OF M 1. וזה היה הכי טוב. "me = flat chested chick. oh noes!"
ועמוד די טוב, אם תשאלו אותי. היה גם אחד על HOUSE OF M 1. וזה היה הכי טוב. "me = flat chested chick. oh noes!"