אותי זה עצבן

אותי זה עצבן

אולי בגלל שהכל חדש לי והרגישות שלי היא קצת יותר חזקה לנושא. אבל הבוקר כהרגלי התארגנתי לי לעבודה כשברקע משודרת תכנית הבוקר עם אברי גלעד. כמו כל בוקר התארח שם מבקר הטלויזיה שלהם שמביא קטעים שהצחיקו אותו מתכניות ששודרו ערב קודם. היום הביא קטע שבו בחור חולה בתסמונת טוראט הופעי באיזה תכנית חידון ובה הוא זכה בסכום כסף גדול. אז מה בעצם מעצבן? שהוא לא הביא את זה על מנת להראות שהם כמו כולם שהם גם אינטלגנטים אלא הביא את זה על מנת לצחוק מאיך הוא מקלל בשידור חי את השופטים איך הטיקים שלו נראים כשהוא מוסיף "זה לא כי הוא שמח עכשיו זה מהתסמונת" וברקע נשמעים צחקוקים. הבחור שנראה בערך בשנות ה 20 לחיו נשאל מה הוא יעשה עם הכסף וענה שהוא יתן אותו לאמא שלו שהקדישה את חייה בשבילו ואז קילל ובמעבר לאולפן החברה שם יושבים וצוחקים כאילו טוראט היא הבדיחה הכי חמה בעיר. עצבן אותי כ"כ שכתבתי להם בפורום שלהם שלדעתי מגיעה התנצלות לטוראטנים... אני טועה? זה הרגישות יתר שלי? יש עוד מישהו מכאן שראה וחושב כמוני? האמת התביישתי שאני צופה בתכנית הזאת

אופס התכוונתי לשים את זה ב"חברתי"

סורי

את צודקת מאוד וזה לא הסוף

בע"ה גם בסדרה "השיר שלנו" עשו מאיתנו צחוק והיתה כתבה בעיתון עם יו"ר העמותה שלנו לקחו דמות והיא רק מקללת. כאילו טוראט זה רק קללות, אני ראיתי את השחקן והוא לא עושה כמו טוראט בכלל למרות שאני גם מקללת זה לא קרוב אלי ולו בגרוש. יום נעים ואל תקחי ללב יש חיות במדינה הזאת אין מה לעשות

היי אלין

הבן שלי בן 10.5 בסה"כ ואני מנסה לדמיין אותו רואה כתבה כזאת או תכנית כזאת ומבין שבעצם צוחקים עליו. כאילו לא מספיקה ההתמודדות היומיומית עם החברה צריך להלחם גם עם תכניות הטלויזיה. משתדלת לא לקחת ללב אבל הלב שלי רגיש בכל מה שקשור לילדים שלי

את צודקת אבל אני כבר לא מתרגשת מזה

מעבירה הלאה לי יש שני ילדים נסיכים שאני מאוד אוהבת מצדי שידברו או יצחקו לי זה לא מפריע שיש אנשים רעשים שאוהבים לצחוק ולפגוע בהתחלה זה הפריעה לי מאוד ולקחתי ללב בזכות החברים שיש לנו כאן .בזכותם למדתי לא להתחייס ולא להיפגע זה לא בריא לא לעצבים אני הולכת קדימה ויש שמסתכלים על הבן הגדול אני מחייכת עליהם בחזרה ושואלת עם משהוא מפריעה להם הם ישר הולכים מבלי להגיד מילה צריך להמשיך הלאה קבלי

שביק

New member
הערב דיברתי עם אחותי, היא ראתה

את התכנית בבקר. לדברי אחותי לא היה שום לעג או צחוק על אף אחד. התכנית שודרה בצורה אוהדת ורגילה לחלוטין אני רוצה לציין שאני לא ראיתי את התכנית מהסיבה הפשוטה שאינני אוהבת את אברי גלעד ואני צופה בערוץ 10. כך שאינני יכולה להגיב בגוף ראשון.

הלנה

New member
גם אותי זה מעצבן

וזה מעצבן כל פעם מחדש, זה לא משהו שמתרגלים אליו..

למעלה