אותי זה מצחיק

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

MARMELAD

New member
ועוד כמה

משפטים שאם היו אומרים אותם העולם היה נראה אחרת "הקוף הזה נראה לי חולה" (הבחור שהעביר את האיידס לאנושות) "ג´ינסים זה כזה דבר לא אופנתי" (מדונה, לפני פרוץ אפנת הג´ינסים המחודשת והמזעזעת) "לא בערוץ שלנו!" (העורך הראשי של MTV על בריטני ספירס) "מי כתב את הזבל הזה?" (שרית חדד על "בואו נדליק ביחד נר") "הג´קט הזה לא נוח לי" (ריטה על ג´קט הכתפייה הנופלת) "אין לי שום בעיה עם הומואים, אני מכבד אותם!" (מאיר אריאל ז"ל בראיון) "אנ´לא יודעת, אולי נעבור לגור בקליפורניה?" (שרה נתניהו לבעלה, אפריל 92) "הרבה יותר מתאים לי שיער שחור" (מרלין מונרו לספר שלה) "ריצ´ארד, השבט אמר את דברו" (הישרדות 1) "אני לא משתתף בתוכניות דביליות" (אורי בנאי למפיקי פלורנטין) "דווקא התוכנית נשמעת לי אחלא" (דודי בלסר חצי שעה אחר כך) "לצאת מהארון? מה פתאום!" (אלן דג´נרס, כוכבת עבר) "אני יוצא מהארון" (XXXX, זמר מפורסם שהצטלם עם חברה מבי"ס יסודי) "יש לך קונדום?" (מ.תורן לחתיך אנונימי, שאדאו 2002) "אני סטרייט" (גבר חתיך למאי) "אני רוצה ילדים" (מאי לבעלה) "אני לא נראה באמת כמו דובי גל" (קמפארי לאלאדין) "אני עוזב את הפוסטמה, הזמנתי לנו כרטיסים לבהאמא´ס" (בראד למרמלד)

גם אני גם אני גמאני!

משפטים שאם היו אומרים אותם העולם היה נראה אחרת 1. "לא אכפת לי שאנחנו נשואים, רק עם קונדום!" (עופרה חזה לדורון אשכנזי) 2. "אני נשוי לכן אני חייב לשים קונדום" (דורון אשכנזי למזדינות שלו) 3. "את החוליה החלשה, שלום" (מפיקי "החוליה החלשה" לפנינה דבורין) 4. "אתם יודעים מה, זה רעיון לא רע" (ורדה רזיאל ז´קונט למפיקי "החוליה החלשה" חצי שעה אחר כך) 5. "אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לבסס את לוח השידורים שלנו על שידורים חוזרים של ´חופשי על הבר´?" (מנהלי ערוץ 10 בדיון פנימי) 6. "השיר על צב הנינג´ה ממש דבילי" (מנהל חברת התקליטים לעברי לידר) 7. "מצטערת, אני חייבת לסרב כי אני לסבית" (אורנה למשה דץ כשהציע לה נישואין) 8. "מצטער, אני חייב לסרב כי אני הומו" (משה לאורנה דץ כשהציעה לו נישואין) 9. "ואיך אני משתלבת פה?" (מאי לאורנה ומשה דץ כשהציעו נישואין אחד לשני) 10. "אני לא באמת נראה כמו קמפארי" (דובי גל לאלאדין) 11. "כן" (אלאדין לבחור שהציע לו לבוא איתו לסאונה) 12. "כן" (אלאדין לבחור שהתחיל איתו במקלחת והציע לו לבוא איתו לשירותים) 13. "כן" (אלאדין ללירונר. סתאאאאם) 14. "דווקא ´שמנות ויפות´ נשמע פורום יותר מדליק לנהל" (מרמלד למנהלי תפוז) 14. "אני עוזב את הפוסטמה, הזמנתי לנו סוויטה בג´נין" (עראפאת לאריק שרון) 16. "אני עוזב את האוחצ´ה, הזמנתי לנו כרטיסים לפראג" (בראד לאלאדין) 17. "סליחה, אבל מי אתה?" (אלאדין לבראד) 18. "אני נשאר איתך לעולמים, אוחצ´ה יקרה שלי" (בראד למרמלד) (קצת סלקציה לא הייתה מזיקה, אבל אני לא רוצה שיקראו לי נאצי)

ומעולמי הפרטי

משפטים שאם היו נאמרים העולם(שלי) היה נראה אחרת : 1. " אני אוהב ז´ " (גריןנברד לחברתו שלחצה למסד את הקשר) 2. " אני הומו " (גריובירד לאשתו) 3." לא מפריע לי שאתה הומו מצדי תביא עוד גבר למיטה" (אשתו של גריןבירד לאחר יציאתו מהארון) 4." אני לסבית" (אשתו של גריןבירד ,יומיים קודם לכן) 5." אני מאמין שעדיף שהילד יגדל עם שני אבות הומוסקסואלים" (הרב שדן בתביעת המזונות של אשתו של גריןבירד,או שהיה זה smartchild). 6. "אני רוצה אותך כאן ועכשיו" (גיל ריבה לגריןבירד שזה עתה התנגש בלימוזינה שלו עקב נהיגה בגילופין אחרי בילוי בשאדו)

אבא גאה

New member
איך הגיעו כל הכשרונות הצעירים האלו

לכאן? מרמלד, אתה משלם להם? (זה לא כולל אותך אלאדין, ואתה דווקא כישרוני לאללא...
)

די אבא, אתה מביך אותי!

(ועוד כמה שנים אתה תשמע שוב ושוב ושוב את המשפט הזה. תתחיל להתרגל...)

ועוד שניים

1. "אל מלא רחמים" (הקברן בטקס הלוויה של גרינבירד אחרי שהעז לשים ידיים על גיל ריבה שלי) 2. "יש לך זכות לשיחת טלפון אחת" (חוקרי המשטרה לאלאדין העצור באשמת רצח גרינבירד)

MARMELAD

New member
ולי זה עצוב ../images/Emo10.gif

השעה 18:13... אני יושב במשרד שלי בתפוז... מוריד את כל הכרטיסים, הניירות, התמונות מהקירות... מעביר את המסמכים החשובים מההארד דיסק לשרת הראשי, מעיבר כמה לקוחות אחרונים לעופר ורויטל, בודק במגירות פעם פעמיים לראות שלא שכחתי כלום. משאיר את הכוס על השולחן..... וזז הביתה...

הפרדס לא יהיה אותו דבר בלעדיך ../images/Emo10.gif

אבל גם טקסס לא תהיה כמו שהיא היום

dodobird

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo140.gif

וידום היום. ויחרישו הצפורים בפרדס. וילחשו העצים זה לזה "שמֵעֲתם? רְאיתם? הלך הילד. המריא לארצות ניכר!" "אל דאגה," המתה הרוח בין ענפי הקלמנטינות "הוא עוד ישוב, הוא עוד ישוב..."
DB

Kingomri

New member
בריטני, בלעע (הנסיך ויליאם מתראיין)

גם לי יש כמה משפטים שהיו צריכים להאמר וחבל שלא: אולי אני אצא מהארון? (בראד פיט לסוכן שלו, חושבים על גימיק לסרט הבא) לא, לא, לא. הוצאתי מספיק ספרים (רם אורן, אחרי הספר השני בערך) פנינה, את החוליה החלשה... שלום! (עירית לינור???) עזוב, כואב לי הראש (אשתו של שלמה ארצי, ערב עשיית הבן) אני חושבת שהגזמת לגמרי, נפל לך בורג או משהו? (פולה לדוד בן גוריון, ערב הכרזת העצמאות) יודעת מה, בואי נתחתן? (ארז טל למירב מיכאלי, לפני איזה עשר שנים) יודעת מה, בואי נתגרש! (ריאן פיליפה לריס וויתרספון, ועדיין לא מאוחר) תשמעו, רק צחקנו, ממש לא כדאי שנשיר ככה (להקת פינג פונג לרשות השידור) נו, טוב, רק עוד עונה אחת (ג´רי סיינפלד לרשת אן בי סי) אני מוותר, הגיע הזמן לתת למישהו אחר (שמעון פרס, לא חשוב מתי) אני אוהב אותך (מישהו, מתישהו, איכשהו. לי...)

למעלה