אותי זה מצחיק

siven16

New member
אותי זה מצחיק

אין לי שמץ של מושג למה אני רושמת את זה פה, אבל תחשבו שנייה על ביאליק(כן, המשורר) היה לו שיר: "קן לציפור בין העצים ובקן שלוש ביצים... בלה בלה בלה בלה בלה (סוף השיר) הס פן תעיר בכל ביצה ישן לו אפרוח זעיר." עכשיו, אפרוחים יש לתרנגולת, איך לעזאזל הם הגיעו לעץ? הרי לציפור יש גוזלים! וזה מה שמביא אותי לשיר הבא: "יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן, הוא טיפס על העץ, אפרוחים חיפש" למה לעזאזל יונתן מחפש את האפרוחים על העץ?! מה דעתכם?!

חחחחחחחחחחח אז ככה...

שמעי ביאליק הוא גאון והכל שלא תחשבי לרגע שהוא מטומטם... זה פשוט נשמע יותר יפה ככה... תארי לעצמך: "יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן, הוא טיפס על העץ גוזלים חיפש.." אהההה... דווקא נשמע חביב.. אבל זה היה משנה לך את כל הילדות...
ו- "קן לציפור בין העצים ובקן בלה שלוש ביצים ובכל ביצה הס פן צעיר ישן לו אפרוח ,אפרוח זעיר" ובכן, תארי לעצמך זה היה "קן לציפור בין העצים ובקן בלה שלוש ביצים ובכל ביצה הס פן צעיר ישן לו גוזלי, גוזלי זעיר" בעעעעעע לא משו.... אפרוח זה גם משו של ילדים חחחחחחח... ילדים לא רוצים להחזיק גוזל זה נשמע מגעיל... חחח... אז מעדיפים אפרוח פרוותי חמוד כזה...
עזבו אני מסטולה עכשיוווווו.....

justnoa

New member
אמממ...

זה משנה לגמרי את הילדות, כן... אופ, זה ממש כמו שלפני כמה ימים גיליתי שכל מיני דברים בסדרות כמו צבי הנינג'ה וכאלה פשוט לא הגיוניים, כל מיני רשעים שפחדתי מהם עד עכשיו פשוט לא מפחידים יציאה בלי קשר

Odish16

New member
וכשאת מסטולה את אומרת דברים נכונים.

אני אישית אם היתי עוד ילדה קטנה, הייתי שומעת "גוזל" ועוד להחזיק אותו? בעעעע, אבל אפרוח? שהם כאלה חמודיםםם והם באמת "של" ילדים קטנים..וילד יעדיף אפרוח על פני גוזל,,אז כן, יש בזה משהו לדעתי. וסיון,,איך נזכרת בזה פתאום?:)

siven16

New member
איך נזכרתי...

לא יודעת, אני וידיד שלי אוהבים לנתח שירי ילדים ולמצוא כמה שהם מפגרים(רוצים שאני אנתח?!) ואז התחלנו לנתח את זה...

למעלה