אותי זה מצחיק לראות אותו ככה, מרובע
C creepy creep New member 12/6/08 #2 ../images/Emo6.gif זאת רק אני, או שיש בתמונה שלו ככה דמיון להיטלר? טוב, זאת רק אני. אני צריכה הפסקה מהיסטוריה.
../images/Emo6.gif זאת רק אני, או שיש בתמונה שלו ככה דמיון להיטלר? טוב, זאת רק אני. אני צריכה הפסקה מהיסטוריה.
R Roncha87 New member 12/6/08 #3 ../images/Emo6.gif חחח מוריקה יש משהו במה שאת אומרת ועד שלא הגבת לא נכנסתי כי חשבתי שזה פרסומת חחח מאיפה התמונה הזו?!
../images/Emo6.gif חחח מוריקה יש משהו במה שאת אומרת ועד שלא הגבת לא נכנסתי כי חשבתי שזה פרסומת חחח מאיפה התמונה הזו?!
N Night Light New member 13/6/08 #4 מהאתר שלו (רשום בפינה של התמונה) יש שם רשימה שלמה של סרטים שהוא השתתף בהם וכלמיני תמונות, חלק מהם אני חייייייבת להשיג ולראות. התאהבתי בו מההתחלה של סקראבס
מהאתר שלו (רשום בפינה של התמונה) יש שם רשימה שלמה של סרטים שהוא השתתף בהם וכלמיני תמונות, חלק מהם אני חייייייבת להשיג ולראות. התאהבתי בו מההתחלה של סקראבס
S steelwater New member 13/6/08 #5 ../images/Emo6.gifגם אני חחח! באמת יש דמיון מפחיד להיטלר... זה לא מ-Office Space או איך שלא קוריאם לסרט הזה? סקר לחלוטין גאוני!
../images/Emo6.gifגם אני חחח! באמת יש דמיון מפחיד להיטלר... זה לא מ-Office Space או איך שלא קוריאם לסרט הזה? סקר לחלוטין גאוני!