אותי זה מצחיק

liat ליאת

New member
אותי זה מצחיק ../images/Emo6.gif

אנגלי מתארח אצל חברו בדרום אפריקה. יום אחד הוא הולך לקולנוע. נכנס לאולם ומתיישב. השכן הכושי שלצידו אומר לו אדוני אתה בודאי לא מקומי. נכון, עונה האנגלי, איך אתה יודע? כי הלבנים יושבים ביציע ואתה התישבת באולם עונה הכושי. האיש עולה ליציע ובמהלך הסרט שואל את שכנו איפה השרותים. אתה בטח לא מקומי, אומר שכנו הלבן, אנחנו משתינים ישר מהיציע לאולם. האיש קם ממקומו, ניגש לקצה היציע ומתחיל להשתין לאולם. פתאום צועק לו מישהו מלמטה: אדוני אתה בטח לא מקומי, תפזר, תפזר...

liat ליאת

New member
ועוד אחת

לאחר עשרים וחמש שנות עבודה הגיע זמנו של הדוור לצאת לפנסיה. ביום האחרון של עבודתו הוא יצא לחלק דאר במסלול הקבוע בפעם האחרונה. כשהגיע לבית הראשון הגישו לו הדיירים במתנה ערכת דיג ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השני נתנו לו הדיירים במתנה ערכת מחנאות ואחלו לו הצלחה בהמשך דרכו. כשהגיע לבית השלישי פתחה לו בלונדינית מדהימה את הדלת, הובילה אותו לחדר השינה, ועשתה אתו סקס פרוע במשך שעתיים. אחר כך הכינה לו ארוחת בוקר ואחריה הושיטה לו דולר. אמר הדוור: "זה היה הסקס הנפלא ביותר שעשיתי בימי חיי, אבל בשביל מה הדולר?" ענתה הבלונדינית: "אתמול אמרתי לבעלי שהיום זה היום האחרון שלך בעבודה ומה לתת לך, אז הוא אמר, שילך להזדיין הדוור, תני לו דולר. אבל ארוחת הבקר היתה רעיון שלי!"

liat ליאת

New member
שווה או לא שווה?

שני מרוקאים נפגשים ....... מכלוף: אל תש´שאל יאבבר....איתמול (במבטא) זיינתי..את שלומית במונית ואת אורית בקרונית...... בבר: תפשיק,תפשיק......אני זיינתי את דנה... ואת אישתך..... מכלוף: זה לא שווה זה לא חרוזים........

liat ליאת

New member
מי לקח את המצקת?

אחד, אישתו היתה כל הזמן בנסיעות לחו"ל, אז הם שכרו עוזרת בית חבל"זית... יום אחד, בעת שהאישה היתה בנסיעת עסקים בחו"ל לשבוע, חמתו מגיעה לביקור ותמהה על העוזרת ה"עוזרת"... הבעל כמובן מכחיש הכל. למחרת העוזרת פונה לבעל ואומרת לו שהמצקת נעלמה מהמטבח. הבעל ישר חושד בחמתו ואומר - ידעתי שהיא מנוולת, אבל לא ידעתי עד כמה. הוא מחליט לשלוח לה מייל - "אני לא רומז שלקחת את המצקת שלנו, אבל מאז שהלכת המצקת נעלמה", אז היא עונה לו - "אני לא רומזת שאתה שוכב עם העוזרת, אבל אם היא היתה ישנה אפילו לילה אחד השבוע במיטה שלה היא היתה מוצאת את המצקת..."

מוצרלה

New member
ליאת - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (לא יכולה להפסיק) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה גדול על המרוקאים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח כואבת לי הבטן

מוצרלה

New member
גרררררררררררררררררררררררררררררררררר

גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מריני

New member
../images/Emo6.gifהנה עוד אחת מצחיקה../images/Emo6.gif

זקן פוגש זקנה בגן הציבורי ואומר לה, תראי שנינו זקנים ובודדים בואי ניפגש כל יום פה בגינה נשב ונדבר יחד ובתמורה את רק תצטרכי להחזיק לי את הזין. הזקנה מסכימה, וכך במשך כמה חודשים נפגשים הזקן והזקנה בגינה יושבים ומדברים והיא מחזיקה לו ב... באחד הימים מגיעה הזקנה ולא מוצאת את הזקן, שואלת את השומר איפה משה הזקן והוא אומר לה שהוא נמצא בצד השני של הגינה. הולכת הזקנה לצד השני ושם היא רואה את משה יושב עם זקנה אחרת. שואלת אותו הזקנה, תגיד משה, מה קרה, למה אתה יושב פה איתה. עונה לה הזקן, תראי זו לא את, פשוט לגברת שיושבת לידי יש פרקינסון.

לא חס וכרפס ../images/Emo3.gif

זה מה שרציתי לענות לנויה ...חחח...לא אמרתי שאת רומניה

למעלה