אני מאוד מפקפק בנחרצות הזו
ואני רוצה להיות זבוב על הקיר כשבשיחת קפה בעבודה תגידי "אדוני ואני ראינו סרט נהדר אתמול"
וכאמור- זו סתם דוגמא.
אם נניח מישהי מרגישה שהכי כיף לה בעולם ללכת עם קולר שייכות על הצוואר, כי זה משמעותי עבורה כמו טבעת נישואין- אבל היא לא עושה את זה- היא בהסתרה. נכון, היא לא משוללת זכויות , נניח, כמו ההומואים שלא נותנים להם להביא ילדים בארץ, אבל זה בדיוק מה שאני טוען- זה שהארון יותר מרווח ונוח- לא עושה אותו לפחות ארון.

שנית, את משתמשת בטכניקה מפוקפקת- לוקחת שני דברים שונים (נניח, הבעות חיבה והבעות מיניות), כורכת אותם בכריכה אחת ואז אומרת- אם השני לא בסדר אז גם הראשון לא.
אף אחד לא ביקש דרש או אפילו רצה פירוט על ה"סטיות המיניות" שלך. בוודאי שלא אני. גם לא ממש מעניין אותי, כשאני רואה זוג הומואים מי מהם האקטיבי ומי הפאסיבי, או כשאני רואה זוג לסביות אם הן כן-או-לא משתמשות בתחליפי זין.
אבל אני יודע שהם הומואים, ואני יודע שהן לסביות- כי הן מחוץ לארון והן מפגינות חיבה בפומבי (שימי לב בבקשה להבדל- חיבה ולא מיניות)- והן לא בארון.
ואם אשתי, לצורך העניין, תרצה להפגים חיבה בפומבי ותקרא לי אדוני (וצפונה)- יהיו לזה משמעויות וסנקציות חברתיות משמעותיות הרבה יותר.

שלישית- מטופש בעינייך? אז מטופש.
אם תעקבי בצורה פחות מתלהמת תגלי שאני דווקא גורס שהמיניות שלנו, בהרבה תחומים, מאוד נזילה, ומי שמוכן להתנסות ולחוות- המיניות שלו נזילה עוד יותר. יש מיעוט של אנשים שנמצאים באופן קבוע בשני צידי ה"סקאלה" ואצל היתר - כל העסק יכול לנוע ימה וקדמה צפונה ונגבה.
ובכלל לא משנה אם ה"סקאלה" היא הטרו-הומוסקסאוליות או ונילה-בדסמ או כל פרמטר אחר. אבל יש מקומות על הסקאלה שהם בוודאות לא וניליים או בהחלט לא בדסמיים, המרכז שלה- יותר אפרפר.

ולסיום כמו בכל דיון בנושא- את מגבילה בדסמ למיטה וטוענת שזה טיפשי להגדיר את עצמך דרכה- יש אנשים שבדמ עבורם זה הרבה יותר מזה- אז חלאס עם האמירה הזו, היא סתם מעצבנת.