אותי זה הצחיק:

BlogTV Police46

New member
אותי זה הצחיק:

בעיות משתמשים מחשבים למחלקת תמיכה הכל אמת(את האמת נראה לי נכון) תומך:איזה מחשב יש לך? לקוח:לבן --------------------- תומך:תלחץ בבקשה על האייקון המחשב שלי בצד שמאל של המסך לקוח: שמאל שלי או שמאל שלך? ----------------------------------------------------- תומך:שלום במה אפשר לעזור לך? לקוח:שלום אני לא מצליח להדפיס תומך:תלחץ בבקשה על START לקוח:תשמע חבוב אל תתחיל איתי עם שפה טכנית-אני לא ביל גייטס!!! ------------------------------------------------------------- לקוח:שלום אני לא מצליח להדפיס. כל פעם אני מקבל הודעה "לא מוצא את המדפסת" ,אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא מוצא אותה... ----------------------------------------------------------------- לקוח:יש לי בעיה עם הדפסה בצבע אדום תומך:יש לך מדפסת צבעונית? לקוח:אהההה...תודה ----------------------------------------------------------------- תומך:ומה יש לך עכשיו על המסך? לקוח:דובי שהחבר שלי קנה לי בסופר ----------------------------------------------------------------- תומך:תלחץ בבקשה על F8 לקוח:לא עובד תומך:בוא נעבור על זה שוב,מה עשית? לקוח:לחצתי על האות f 8 פעמים כפי שביקשת... ---------------------------------------------------------------- תומך:היסמא שלך היא a קטנה כמו ב apple ו V גדולה כמו ב Victor והספרה 7 לקוח:7 באותיות קטנות או גדולות? --------------------------------------------------------------------- תומך:אתה בטוח שאתה משתמש בסיסמא נכונה? לקוח:כן,בטוח. ראיתי את אחד החברה פה מצליח להתחבר איתה תומך:אתה יכול לתת לי אותה כדי שאנסה להתחבר? לקוח:כן-5 כוכביות ------------------------------------------------------------------ תומך:באיזה אנטיוירוס אתה משתמש? לקוח:נטסקייפ תומך:זה לא תוכנת אנטיוירוס לקוח:סליחה...התכוונתי אינטרנט אקספלורר ----------------------------------------------------------------- לקוח:יש לי בעיה חבר שלי התקין שומר מסך אבל בכל פעם שאני מזיזה את העכבר הוא נעלם. ----------------------------------------------------------------- תומך: תמיכה מיקרוסופט שלום במה אול לעזור? לקוח:ערב טוב,אני כבר מחכה לכם כבר למעלה מארבע שעות,תוכל לומר לי כמה זמן יקח עד שתוכלו לעזור לי? תומך:סליחה אני לא מבין,מה הבעיה? לקוח:עבדתי בוורד לחצתי על כפתור העזרה לפני יותר מארבע שעות. אפשר לדעת מתי מישהו יצור איתי קשר סוף סוף? ------------------------------------------------------------------ תומך:במה אפשר לעזור לך? לקוח:אני כותב את האימייל הראשון שלי תומך:אוקי ומה הבעיה? לקוח:בכתובת מופיעה האות a. את זה אני יודע לכתוב אבל איך אני מקיף אותה בעיגול? ---------------------------------------------------------------- מקווה שנהניתם ואולי גם צחקתם וסוף שבוע מקסים לכולם

למעלה