אותי זה הצחיק

נפלא ...נפלא...נפלא..../images/Emo13.gif

מצטערת שראיתי את זה רק היום.... הלכתי לישון הייתי עייפה
אוהבת אותך המון מקסימושששששששששש

yogibear

New member
מקסי , סוף סוף התקלקלתי ../images/Emo6.gif

נו נניח.... סתם בדיחה חמודה שראיתי בעיתון המקומי ... ילדה בת 5 חזרה מהגן וסיפרה לאימה שהיא יודעת איך מגיעים ילדים לעולם, באמתתתת ? התפלאה האמא, ספרי לי ... והילדה מתחילה להסביר, , אבא ואימא מתפשטים לגמרי הבולבול של אבא מתיישב גבוה , אמא נעמדת על הברכיים ואבא מכניס לה אותו לפה, ככה באים תינוקות לעולם ... הביטה האמא בביתה הקטנה , ליטפה את שערה ואמרה במבט אוהב , ככה לא מקבלים תינוק חדש , ככה אימא מקבלת אוטו חדש ... סתם בדיחה מהעיתון . ..

yogibear

New member
תותח ? ../images/Emo6.gif

סוף סוף מישהי שמקשרת אותי לתותחים ....
ובאמת אין עלי .... ? מה צריך להיות עלי .... מקסי, זה נשמע מעניין מרגע לרגע ... אם כבר נולדה התנועה לקילקול הבלתי מתקלקלים/התמימים / וכ"ד אז לחשי נא באוזני מה צריך להיות עלי למה התכוונה המשוררת ...

נדמה לי....

שאתה לא כל כך תמים ...(כמו שאתה עושה את עצמך
) ושאתה יודע בדיוק מה ואיך ולמה .....אני לא מפרטת, פשוט לא רוצה להדליק את כולם כאן.......אח"כ יבקשו גם
....

yogibear

New member
אבל מקסי ... ../images/Emo8.gif

חזרתי למוטב ... ( התקלקלתי רק לרגע ... ) והנה עוד בדיחה על חמות פולנייה או פולניה באשר היא ... אישה הגיעה לווטרינר והתעקשה שיקצוץ לכלבתה את הזנב והאוזניים . שאל הווטרינר ברחמים, למה ? השיבה האישה : חמותי מגיעה בסוף השבוע ואני לא רוצה שום סימני שמחה בבית ... ביי

אבל יוגייייייי

למה חזרת למוטב???? רוצה שתהיה מקולקל עוד טיפל´ה...מה רע? אולי ...אחחחחחח אתה והראש שלך אני כבר יודעת מה עובר לך בראש...(לא מגלה ולא מגלה...). אחלה בדיחות.....מסכנות הפולניות

sunflowers

New member
אותי לא ואני אסביר למה,

אני מאמינה שיש כח למלים וגם לבדיחות - הן בשיקוף פני החברה והן בשינוי שלה. משכך, בדיחות שיש בהן - לדוגמא - רמיזות לאונס ושהאשה בעצם נהנתה מזה, אינן מקובלות עלי. הן נותנות, אפילו בעקיפין ובאופן לא מודע, מעין לגיטימציה למעשה כזה (שוב - ברור לי שלא במודע, אכל, כמו אומרים "תחשבו על זה"). בהתאמה, "בדיחה" (סליחה על המרכאות, אבל ממש לא יכולתי להתאפק), בה למעשה מוזכר בין היתר אונס של גבר את בתו ואת בנו, אינו משעשע אותי באופן אישי. תקראו לי רגישה מדי, אבל זו דעתי הפרטית. (ושלא תתבלבלו - אני חופשי הולכת על בדיחות שהן לא ממש פוליטלי קורקט וכו´. אין בעיה עם זה כל זמן שזה לא משקף אלימות או דברים דומים) לילה טוב.

AlteX

New member
../images/Emo45.gif יש גבול לכל תעלול...

ועוד משהו... אפשר לבקש בדיחה אחת לא גסה??? נדמה לי ששכחתן מה זה בכלל... לאן הגענו...?

sunflowers

New member
מקסי, לא להתעצבן חמודה,

אם לא חושבים שבדיחה מסוימת היא ראויה (ומנמקים), זה לא הופך אותנו לרציניים וכבדים מנשוא... חופשי זרקי אותנו למשהו קליל.

למעלה